Διπλή συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης με Ημέρα Πολίτη στις 12 Μαρτίου
Πολιτική

Διπλή συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης με Ημέρα Πολίτη στις 12 Μαρτίου

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 στο δημαρχείο της πόλης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Στην πρώτη, ειδική συνεδρίαση, του Σώματος, η οποία θα ξεκινήσει στις 18:00, θα συζητηθεί το ακόλουθο θέμα:

  1. Εκλογή αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα ακολουθήσει, στις 18:30, τακτική συνεδρίαση. Πριν την έναρξη των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης θα τεθούν προς συζήτηση θέματα από τους πολίτες, στο πλαίσιο της Ημέρας Πολίτη.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση πρακτικού Οικονομικής Επιτροπής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου για το κατάστημα υγειονομικού. ενδιαφέροντος στο χώρο του Ο.Τ.9 της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης.
  2. Ανανέωση ή μη μείωσης μισθώματος για το έτος 2019 της Σ. Κατσής & ΣΙΑ ΕΕ.
  3. Λήψη απόφασης περί α) δημιουργίας ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στον Δήμο και β) ετήσιας συντήρησης για το Λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας.
  4. Έγκριση παράτασης της συνολικής προθεσμίας περάτωσης του έργου με τίτλο «Ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Ν. Αττικής» έως 30 Ιουνίου 2019.
  5. Έγκριση σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) για την εκπόνηση της εγκεκριμένης από το Πράσινο Ταμείο μελέτης με τίτλο «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του προαύλιου του Γυμνασίου Λυκόβρυσης».
  6. α) Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «Συντηρήσεις σχολικών κτηρίων 2016». β) Επιστροφή της εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης του έργου.
  7. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του εκτελεσθέντος έργου με τίτλο «Συντήρηση πεζοδρομίων έτους 2014».
  8. Έγκριση της 37/2019 απόφασης της Οικονομικής  Επιτροπής.
  9. Α΄ κατανομή επιχορήγησης από ΚΑΠ έτους 2019 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου.
  10. Κατανομή των επιχορηγήσεων από Δημοτικό Φόρο στις Σχολικές Επιτροπές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου: α) ποσού 106.361,98 ευρώ για λειτουργικές δαπάνες  σχολείων (Ν. 1892/90), β) ποσού 50.00,00 ευρώ για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων (Ν. 1892/90).
  11. Προέγκριση εκδηλώσεων για τη γιορτή του αθλητή που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο την 17η Μαρτίου 2019.
  12. Έγκριση παραχώρησης χώρου στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντός του σχολείου που θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα του συλλόγου.
  13. Έγκριση παραχώρησης χώρου στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης, εντός του σχολείου, που θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet