Δ. Κωνστάντος: Αναμένουμε την κρίση των συνδημοτών μας στις εκλογές του Μαΐου
Πολιτική

Δ. Κωνστάντος: Αναμένουμε την κρίση των συνδημοτών μας στις εκλογές του Μαΐου

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- και υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Κωνστάντος, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία και αναφέρει τα εξής:

Mε την κοπή της πίτας του Δήμου ξεκίνησαν όπως κάθε χρόνο τα αυτοδιοικητικά καθήκοντά μας για το 2019. Να ευχηθώ από καρδιάς υγεία, αγάπη, ευημερία και κάθε καλό σε όλες και όλους τους κατοίκους Πεύκης και Λυκόβρυσης! Μια παραγωγική και ωφέλιμη χρονιά για τα συμφέροντα του Δήμου, με τη συστράτευση όλων μας!

Να ευχαριστήσω τα μέλη, παλαιά και νέα, και τους φίλους της δημοτικής μας παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- για την κοινή και γόνιμη πορεία που έχουμε προς όφελος του Δήμου, η οποία συνεχίζεται και με τη συμμετοχή μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Συνεργατική και συνενωτική θα είναι η παρουσία μας και το νέο έτος, με αυστηρή προσήλωση στα θεσμικά μας καθήκοντα προς όφελος του Δήμου, των πόλεών μας, Πεύκης και Λυκόβρυσης, των συμπολιτών μας και της ποιότητας της τοπικής δημοκρατίας!

Εμπιστευόμαστε, σεβόμαστε και αναμένουμε με αυτοπεποίθηση την κρίση των συνδημοτών μας στις εκλογές του Μαΐου, με βάση τα πεπραγμένα μας από το 2014, αλλά και τους σαφείς και πραγματοποιήσιμους στόχους που έχουμε θέσει για μια συνολική ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας σε όλα τα επίπεδα.

Καλή χρονιά, με το βλέμμα στον συνάνθρωπό μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet