Δ. Κωνστάντος: Ο κ. Σκαμάκης ανεξαρτητοποιήθηκε όταν κόπηκε ο μισθός της αντιδημαρχίας
Πολιτική

Δ. Κωνστάντος: Ο κ. Σκαμάκης ανεξαρτητοποιήθηκε όταν κόπηκε ο μισθός της αντιδημαρχίας

Ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη .-, Δημήτρης Κωνστάντος, σε νέα ανακοίνωσή του σχολιάζει την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Σκαμάκη από την παράταξη του δημάρχου, «προεξολφώντας» τη συνεργασία του με την επίσης ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Κωνστάντος αναφέρει:

«Τρία συνεχή χρόνια αντιδήμαρχος με μισθό ήταν όλα καλά κ. Σκαμάκη! Μόλις κόπηκε ο μισθός ανεξαρτητοποιηθήκατε!»

Επιβεβαιωθήκαμε για τη «συμμαχία» Μαρίνας Πατούλη – Χρήστου Σκαμάκη μέσα σε λίγες μόλις ώρες από την ανακοίνωσή μας για τη συντονισμένη επίθεση κατά του Δημοτικού Ωδείου και εργαζομένων του από συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

Τρία συνεχή χρόνια αντιδήμαρχος με μισθό ο κ. Σκαμάκης, διορισμένος από τον δήμαρχο κ. Μαυρίδη, ήταν όλα καλά. Ξαφνικά μόλις αντικαταστάθηκε πριν ένα μήνα, άρχισαν οι «διαφωνίες» για ν’ ανεξαρτητοποιηθεί τελικά πριν λίγες ώρες από την παράταξη του δημάρχου.

O κ. Σκαμάκης συνειδητά στηρίζει την επιλογή της κας Μαρίνας Πατούλη να καταστρέψει τα πάντα στον Δήμο, με σκοπό ν’ ανατρέψει τον δήμαρχο, έχοντας μαζί της μια ετερόκλητη ομάδα ενεργών και πρώην αυτοδιοικητικών παραγόντων της περιοχής μας. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επιλογή ή μη του πρώην δημάρχου κ. Δημήτρη Φωκιανού ν’ αποδοκιμάσει ή όχι τον κ. Χρήστο Σκαμάκη. στηρίζοντας ή όχι αντίστοιχα τον δήμαρχο κ. Αναστάσιο Μαυρίδη, εκλεκτό του υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές του 2014 και συνεχιστή του στη διοίκηση του Δήμου. Η επικείμενη έγκριση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, όπου υπάρχει το μεγάλο πολιτικό αγκάθι των κατοικιών στις δασικές εκτάσεις, είναι κάτι που φαίνεται να δημιουργεί εντάσεις και τριβές ανάμεσα σε όσους υποστηρίζουν αυστηρά τον δασικό χαρακτήρα χωρίς εξαιρέσεις και σε όσους υιοθετούν πιο ευέλικτες και πολιτικά ιδιοτελείς συμπεριφορές. 

Είναι στιγμές ευθύνης για τον καθένα μας. Προτεραιότητα της πολιτικής και αυτοδιοικητικής παρουσίας μας η διαφύλαξη της θεσμικής λειτουργίας και σταθερότητας του Δήμου και ο απόλυτος σεβασμός στις επιλογές των συνδημοτών μας, όπως αποτυπώθηκαν στις δημοτικές εκλογές του 2014. Αυτοί και μόνον αυτοί, οι συνδημότες μας, έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα και την πολιτική ευθύνη να μεταβάλλουν την εντολή τους στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο κ. Σκαμάκης σιωπά για όσα απαράδεκτα έπραξε ο ίδιος σε βάρος εργαζομένων του Δημοτικού Ωδείου τη συγκεκριμένη βραδιά και τα οποία έχουμε αναφέρει συγκεκριμένα, περιγράφοντας π.χ. τις λεκτικές ύβρεις και απειλές «γενετήσιου περιεχομένου» που εκτόξευσε σε βάρος του κ. Γιάννη Περήφανου.

Αναμένουμε τη δημόσια αποδοκιμασία της συμπεριφοράς του κ. Χρήστου Σκαμάκη για όσα έπραξε εναντίον των εργαζομένων στο Δημοτικό Ωδείο τόσο από τον δήμαρχο κ. Αναστάσιο Μαυρίδη όσο και από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Γεωργία Ποριώτου

Τα στερνά ΔΕΝ τιμούν τα πρώτα στην περίπτωση του κ. Σκαμάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet