Δ. Κωνστάντος: «Υπάρχει εμπλοκή τοπικού Μέσου σε σκοπιμότητες;»
Πολιτική

Δ. Κωνστάντος: «Υπάρχει εμπλοκή τοπικού Μέσου σε σκοπιμότητες;»

Σε καταγγελία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, περί ανάμειξης τοπικού έντυπου Μέσου Ενημέρωσης σε σχέδιο διατάραξης των σχέσεών του με τον τέως δήμαρχο δήμαρχο Δημήτρη Φωκιανό, αναφέρεται με ανακοίνωσή του, ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού Λυκόβρυση Πεύκη .-, Δημήτρης Κωνστάντος και ζητά να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Ο κ. Δ. Κωνστάντος καλεί τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης να ρίξει φως στην υπόθεση, η οποία όπως αναφέρει «σχετίζεται με την ελευθεροτυπία και τον διακριτό ρόλο πολιτικής και Μέσων Ενημέρωσης» στη συνεδρίαση της 7ης Οκτωβρίου του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία προτίθεται ο ίδιος να θέσει το ζήτημα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δ. Κωνστάντου:

Υπάρχει εμπλοκή τοπικού Μέσου Ενημέρωσης σε εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων;

«Ο δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης, μόνος του και χωρίς να έχει ερωτηθεί, στη συνεδρίαση του ΚΟΙΠΑΠ την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, κατήγγειλε ότι υπάρχει τοπικό έντυπο ενημέρωσης που εμπλέκεται σε οργανωμένο σχέδιο, με σκοπό τη διατάραξη των άριστων σχέσεων του νυν δημάρχου με τον πρώην δήμαρχο κ. Δημήτρη Φωκιανό. Μάλιστα πρόσθεσε ότι σε λίγες ώρες θα δημοσιοποιούσε σχετικό δελτίο Τύπου.

Το δελτίο Τύπου ακόμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί και η καταγγελία παραμένει επώνυμη μεν από τον πρώτο πολίτη του Δήμου μας, ασαφής δε ως προς τα ακριβή στοιχεία. Μόνος του «άνοιξε» το θέμα ο κ. δήμαρχος δημιουργώντας ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα, σχετιζόμενο με την ελευθεροτυπία και τον διακριτό ρόλο πολιτικής και Μέσων Ενημέρωσης.

Αναμένουμε από τον κ. δήμαρχο μία «καθαρή» τοποθέτηση που να φωτίζει όλες τις λεπτομέρειες της καταγγελίας του πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 7 Οκτωβρίου. Θεωρούμε ότι και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, οφείλουν να επιμείνουν στην πλήρη δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων ώστε να μην υπάρχουν υπόνοιες παρασκηνιακής διαπλοκής.

Ο δημοτικός μας συνδυασμός θα φέρει το ζήτημα και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνοντας ταυτόχρονα την πλήρη εμπιστοσύνη του στο σύνολο των τοπικών μέσων ενημέρωσης, αφού τόσο στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όσο και μετεκλογικά, η παρουσία τους είναι γόνιμη, πολύτιμη και ισότιμη, στην προβολή των θέσεων όλων των δημοτικών συνδυασμών στους συμπολίτες μας».

Δημήτρης Κωνστάντος
«Λυκόβρυση Πεύκη .-»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet