«Επιλογή ευθύνης η υποψηφιότητα Μαυρίδη»
Πολιτική

«Επιλογή ευθύνης η υποψηφιότητα Μαυρίδη»

Τη στήριξή της στον επικεφαλής της παράταξης Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, δηλώνει η Έλλη Μήτση, πρώην δημοτική σύμβουλος Πεύκης, πρώην αντιδήμαρχος Πεύκης, πρώην πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού Πεύκης, μέσω της επιστολής που ακολουθεί.

Τούτες τις προεκλογικές μέρες όταν περπατώ τους δρόμους της Πεύκης και συναντώ φίλες, φίλους και γνωστούς γυρίζω πίσω σε εκείνα τα χρόνια που η αγωνία και η ευθύνη για προσφορά με κυριαρχούσαν ως άνθρωπο κι ως εκπρόσωπο των συμπολιτών μου.

Ο κύκλος μιας 20χρονης πορείας στα κοινά της Πεύκης έκλεισε για μένα στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στον ενιαίο Δήμος μας πλέον, τα πρόσωπα που διεκδικούν να ηγηθούν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα είναι γνωστά. Άλλα με ζήλο και αυταπάρνηση κι άλλα με μωροφιλοδοξία.

Γνωρίζω από πρώτο χέρι την πορεία και τα πεπραγμένα πολλών. Δεν είναι η στιγμή της μικροπολιτικής και της παραπολιτικής. Είναι η στιγμή της ευθύνης.

Στις δύσκολες μέρες που βιώνει η πατρίδας μας ένας νέος άνθρωπος, ο Τάσος Μαυρίδης, πήρε την πρωτοβουλία να ηγηθεί μιας αυτοδιοικητικής προσπάθειας στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Είναι επιλογή ευθύνης για μένα η υποψηφιότητά του.

Με τον Τάσο Μαυρίδη γνωριζόμαστε χρόνια τώρα. Εξελέγημεν και οι δυο για πρώτη φορά δημοτικοί σύμβουλοι το 1994 με τον συνδυασμό του Παύλου Καμάρα κι έκτοτε είχαμε μια γόνιμη και δημιουργική συνεργασία και φιλία.

Εκτιμώ το ακέραιο του χαρακτήρα του, την εμπειρία και τη γνώση του στα αυτοδιοικητικά μας πράγματα. Πιστεύω πως με τη στήριξη των συνεργατών του και των συμπολιτών μας θα είναι ένας άξιος και ικανός δήμαρχος. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον αγώνα του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet