Ηλ. Κατσαρός: Χαμηλού επιπέδου επικοινωνιακές φιέστες στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Πολιτική

Ηλ. Κατσαρός: Χαμηλού επιπέδου επικοινωνιακές φιέστες στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της παράταξης του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, Η Πόλη της Ζωής μας και της παράταξης του δημοτικού συμβούλου Μάριου Ψυχάλη, Δήμος Μπροστά+, ο επικεφαλής του συνδυασμού Πολίτες σε Δράση, δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κατσαρός σημειώνει ότι «τους δημότες δεν τους απασχολεί ποιος διοικεί ή ποιος φιλοδοξεί να διοικήσει, εάν τα ζητήματα που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων δεν επιλύονται».

Ειδικότερα, ο κ. Κατσαρός αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Οι δημόσιες προσωπικές αντεγκλήσεις και οι χαμηλού επιπέδου επικοινωνιακές φιέστες που λαμβάνουν χώρα στον Δήμο μας το τελευταίο χρονικό διάστημα υποβαθμίζουν την ποιότητα του δημοσίου διαλόγου και το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιστεύουμε βαθύτατα πως τέτοιου είδους τακτικές αφήνουν τους πολίτες  παγερά αδιάφορους. Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί, τους δημότες δεν τους απασχολεί ποιος διοικεί ή ποιος φιλοδοξεί να διοικήσει, αν τα ζητήματα που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων στη Λυκόβρυση και την Πεύκη δεν επιλύονται.

Για παραπάνω από ενάμιση χρόνο, οι δημοτικοί μας σύμβουλοι, οι κοινοτικοί σύμβουλοι και οι εκπρόσωποί μας στα Νομικά Πρόσωπα και τις Επιτροπές του Δήμου έχουν αποδείξει πως υπερασπίζονται τις ανάγκες των συνδημοτών μας και προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις.

Οι προσωπικές στρατηγικές, οι υψηλοί τόνοι και η μωροφιλοδοξία δεν έχουν θέση στην παράταξή μας.

Δεν είμαστε εκείνοι που γατζωνόμαστε στην εξουσία, ούτε θα γίνουμε εκείνοι που αναζητούν μανιωδώς, μεταχειριζόμενοι κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, την ανάληψη διοικητικών θέσεων, θεωρώντας πως ήρθε η σειρά τους σε μια σχεδιασμένη από τους ίδιους αυτοδιοικητική επετηρίδα.

Εγγυώμαι προσωπικά γι’ αυτό, δεσμευόμενος απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μας!

Θεωρούμε πως αν οι δημότες εμπιστευτούν σε εμάς τη διοίκηση του Δήμου, η επόμενη ημέρα για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη θα είναι πραγματικά καλύτερη.

Αυτήν την ημέρα οραματιζόμαστε!

Γι’ αυτήν αγωνιζόμαστε καθημερινά στο πλευρό των δημοτών!

Αυτήν την ημέρα σχεδιάζουμε μαζί με τους πολίτες!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet