Η Β. Κολοκοτρώνη εκλέχθηκε νέα πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Η Β. Κολοκοτρώνη εκλέχθηκε νέα πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

Η Βενετία Κολοκοτρώνη αναδείχθηκε νέα πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Λυκόβρυση-Πεύκη.

Στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας εξέλεξαν τις ηγεσίες της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Βόρειου Τομέα, καθώς και συνέδρους για το επόμενο συνέδριο του κόμματος.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης χρειάζεται ενεργούς πολίτες που, μέσα από τις οργανώσεις των πολιτικών κομμάτων και της κοινωνίας των πολιτών, θα συμμετέχουν στα τοπικά δρώμενα.

»Συγχαρητήρια σε όσους συμπολίτες μας εξελέγησαν στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, Βενετία Κολοκοτρώνη, καθώς και στα νέα μέλη του συμβουλίου. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ την απερχόμενη πρόεδρο, Δέσποινα Μεντεσίδου, για όσα πέτυχε ως επικεφαλής της Οργάνωσης τα τελευταία χρόνια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet