Η Γ. Ποριώτου-Χρούσου επιστρέφει στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Η Γ. Ποριώτου-Χρούσου επιστρέφει στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Γεωργία Ποριώτου- Χρούσου εξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ποριώτου είχε αναλάβει χρέη προέδρου Δ.Σ. και σε προηγούμενη δημοτική περίοδο (φωτό).

Αντιπρόεδρος και γραμματέας εξελέγησαν αντιστοίχως ο Κωνσταντίνος Μπελεχρής από την παράταξη Δήμος Μπροστά+ και η Φραντζέσκα Αλεξοπούλου από τη Συμμαχία Πολιτών Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Στην ίδια συνεδρίαση εξελέγησαν και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε για τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών:

«Ευχαριστώ θερμά τον Κώστα Νικολιδάκη για τη σημαντική συνεισφορά του στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και γενικότερα του Δήμου κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση του προέδρου. Συγχαρητήρια στη νέα πρόεδρο Γεωργία Ποριώτου- Χρούσου, που επιστρέφει σε γνώριμη θέση και της εύχομαι καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων της. Επίσης εύχομαι καλή επιτυχία στα άλλα μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που εξελέγησαν στην ίδια ειδική συνεδρίαση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet