Η Λεμονιά Τσαντήλα στηρίζει Μαυρίδη
Πολιτική

Η Λεμονιά Τσαντήλα στηρίζει Μαυρίδη

Τη στήριξή της στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσο Μαυρίδη, εκφράζει η πρώην αντιδήμαρχος Πεύκης Λεμονιά Τσαντήλα, μέσω της επιστολής που ακολουθεί:

Τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο σπίτι επικεντρώνεται στις σχολικές εξετάσεις και στις δημοτικές εκλογές. Τα εγγόνια μου βλέποντάς με προχθές το βράδυ να παρακολουθώ στο ίντερνετ το διάλογο των 6 υποψηφίων δημάρχων, αντί να βλέπω τον ημιτελικό της Γιουροβίζιον, αναρωτήθηκαν: «Γιαγιά ποιον θα ψηφίσεις για δήμαρχο;» Χαμογέλασα κι απάντησα με βεβαιότητα: «Τον καλύτερο, τον Τάσο».

Ανήκω σε εκείνη τη γενιά που εδώ και κάποια χρόνια αποτραβήχτηκε από τα πράγματα. Δεν έπαψα όμως να νοιάζομαι για την πόλη μου και για την ποιότητα ζωής. Ζω στην Πεύκη, με τα παιδιά και τα εγγόνια μου. Νοιάζομαι για το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν και δημιουργούν.

Στις εκλογές του Μαΐου καλούμαστε να αναδείξουμε τη νέα δημοτική αρχή του τόπου μας. Στον Δήμο μας έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ 6 συνδυασμών. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Τάσου Μαυρίδη είναι εκείνος που μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Πρόκειται για έναν αντιπροσωπευτικό και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με νέους ανθρώπους, νέους επιστήμονες, έμπειρα αυτοδιοικητικά πρόσωπα, επαγγελματίες, ενεργούς πολίτες με διαφορετικές διαδρομές, που νοιάζονται για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη.

Οι οικονομικές δυσκολίες που όλοι ζούμε, και δυστυχώς και οι νεότερες γενιές, δεν νομίζω ότι μας επιτρέπουν να εφησυχάζουμε, ούτε να εθελοτυφλούμε. Χρειάζεται από όλους μας αυτοκριτική για το παρελθόν, σχέδιο για το μέλλον και σωστές επιλογές. Τα προβλήματα είναι πολλά και απαιτούν τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες λύσεις. Ο Τάσος Μαυρίδης μπορεί και να τις προτείνει και να τις εφαρμόσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet