Η Μαρία-Αγγελική Γκίντη στην παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Η Μαρία-Αγγελική Γκίντη στην παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται η Μαρία-Αγγελική Γκίντη η οποία θα είναι υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τη Μαρία-Αγγελική στην ομάδα μας, μια πολύ δραστήρια πολίτη της Πεύκης. Με τις διεθνείς εμπειρίες  της και την επαγγελματική της πορεία ως σκηνοθέτις μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό και πρωταγωνιστή στον πολιτισμό Δήμο».

Η Μαρία-Αγγελική Γκίντη ζει μόνιμα στην Πεύκη από το 2008.  Με επαγγελματικά ταξίδια ως σκηνοθέτις στη Θεσσαλονίκη, στις ΗΠΑ και στον Καναδά για αρκετά χρόνια, διαπίστωσε, ότι η πατρίδα και η τοπική κοινωνία που ανήκει κάποιος, είναι η πηγή της έμπνευσης και της ασφάλειας του. Έχει μια κόρη 7 ετών και δραστηριοποιείται στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και στο γραφείο παραγωγής Texnis κάνοντας video, θεατρικά και ντοκιμαντέρ. Σ΄ αυτές τις εκλογές είναι υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο με τον Τάσο Μαυρίδη με σκοπό να συμβάλλει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet