Καταδίκη επεισοδίων στο Δ.Σ. Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας από Ριζοσπαστική Ανατροπή
Πολιτική

Καταδίκη επεισοδίων στο Δ.Σ. Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας από Ριζοσπαστική Ανατροπή

Η δημοτική παράταξη Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης-Πεύκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, σχετικά με την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ.

Προ ημερών κακοποιά στοιχεία, που εμφανίστηκαν ως οπαδοί της ΑΕΚ, προκάλεσαν βίαια επεισόδια κατά τη διάρκεια συζήτησης για την ανάπλαση του άλσους σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Αυτά τα κακοποιά στοιχεία επιχείρησαν με ξυλοδαρμούς δημοτικών συμβούλων και λοιπών παριστάμενων πολιτών να επιβάλλουν κλίμα τρόμου και φανατισμού για να δικαιολογήσουν τους χειρισμούς τους στους οπαδούς της ιστορικής ΑΕΚ.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο δημοκρατικός λαός της Νέας Φιλαδέλφειας, στη συντριπτική του πλειοψηφία, δε θέλει το γήπεδο της ιστορικής ομάδας τους να οικοδομηθεί σε βάρος ενός άλσους, το οποίο οι κάτοικοι της περιοχής έσωσαν κατά τη διάρκεια της Κατοχής από τους Ναζί κατακτητές, με κίνδυνο της ίδιας της ζωής τους.

Καλούμε τους φιλάθλους της ΑΕΚ να μη παρασύρονται από ενέργειες που στην πράξη βάζουν εμπόδια στο όνειρο της ομάδας τους.

Στηρίζουμε τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, που προσπαθούν να μη γίνουν όμηροι οργανωμένων συμφερόντων.

Καμιά επιχείρηση οργανωμένης τρομοκράτησης δεν έχει ελπίδα να πετύχει.

Το άλσος πρέπει να διασωθεί και το γήπεδο της ΑΕΚ να κτιστεί με σεβασμό στο περιβάλλον, τους κατοίκους και το Σύνταγμα.

Μανόλης Στ. Πάγκαλος,

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet