Κεντρική ομιλία Γ. Θεοδωρακόπουλου στην Πεύκη
Πολιτική

Κεντρική ομιλία Γ. Θεοδωρακόπουλου στην Πεύκη

Κεντρική ομιλία πραγματοποιεί την Πέμπτη 15 Μαΐου, στις 20.30, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (Λ. Ειρήνης 28, στην Πεύκη), ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της νέας πολυσυλλεκτικής και ανεξάρτητης παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, θα παρουσιάσει τους 67 υποψηφίους για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια και βεβαίως θα αναφερθεί στα κυριότερα σημεία του προγράμματος.

«Από εμάς δεν θα ακούσετε κραυγές και ύβρεις, οι τόνοι μας θα είναι χαμηλοί και το πνεύμα της ομιλίας θα είναι πνεύμα ενωτικό, πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης. Τις τελευταίες ημέρες όλοι ανεβάζουν τους τόνους. Εμείς θα μείνουμε στο κλίμα που χαρακτηρίζει τις αρχές του συνδυασμού μας, δηλαδή στον διάλογο και τη συνεργασία» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Και συνέχισε: «Καλούμε όλους τους πολίτες κοντά μας ώστε ενωμένοι να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες για μια ανθρώπινη πόλη. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλη χαμένη τετραετία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet