Κ. Μπελεχρής: Έσχατο όπλο υπεκφυγής της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης-Πεύκης οι απειλές προς την αντιπολίτευση
Πολιτική

Κ. Μπελεχρής: Έσχατο όπλο υπεκφυγής της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης-Πεύκης οι απειλές προς την αντιπολίτευση

Ένταση φαίνεται ότι επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της 30ης Οκτωβρίου 2020 του Δημοτικού Σουμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το μέλος της παράταξης Δήμος Μπροστά+, δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μπελεχρής, αντιδήμαρχος έφτασε στο σημείο να απειλήσει με μηνύσεις τον επικεφαλής του συνδυασμού, επίσης δημοτικό σύμβουλο Μάριο Ψυχάλη.

Ειδικότερα, ο κ. Μπελεχρής αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης που πραγματοποιήθηκε στις 30/10/2020, για μία ακόμη φορά ο κ. Τάσος Μαυρίδης επέλεξε να μην παρουσιαστεί, ενώ δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος της παράταξης του κ. Μαυρίδη, απείλησε με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Μάριο Ψυχάλη, διότι «τόλμησε» να ρωτήσει θέματα που αφορούν στην λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας, που προΐσταται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, έπειτα από αναφορές κατοίκων.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος αντιδήμαρχος που απειλούσε μηνύσεις, έδωσε και τελεσίγραφο, την 12η μεσημβρινή της χθεσινής ημέρας 2/11/2020, ώστε η αντιπολίτευση να τεκμηριώσει τα όσα ρωτούσε, διότι διαφορετικά θα υπέβαλε την μήνυση στο Α.Τ. Πεύκης. 

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την κατάθεση της μήνυσης, διότι μόνο μέσω της προσφυγής στη δικαιοσύνη θα υποχρεωθούν να απαντήσουν σε όσα ρωτάμε γραπτώς, αλλά δεν απαντάνε οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι των ΝΠΔΔ.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet