ΛΑ.ΣΥ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Όταν η γραφικότητα καταντά αηδία…
Πολιτική

ΛΑ.ΣΥ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Όταν η γραφικότητα καταντά αηδία…

Με τη στάση του ανεξάρτητου συμβούλου Πέτρου Μαριδάκη στις συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης τα… βάζει η Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη αναφέρει:

Είναι να απορεί κανείς με στάση που κρατά κατ’ εξακολούθησή στις συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης ο σύμβουλος Πέτρος Μαριδάκης, εκλεγμένος με την παράταξη του Μ. Ψυχάλη Δήμος Μπροστά+ ή αλλιώς ΠΑΣΟΚ, και πλέον «ανεξάρτητος» σύμβουλος. Στα δύο χρόνια απ’ όταν αναδείχτηκε η νέα σύνθεση του συμβουλίου, ο Πέτρος Μαριδάκης μας έχει χαρίσει λαμπρές στιγμές πολιτικής και προσωπικής γραφικότητας. Ας δούμε μερικές από αυτές που ξεχώρισαν…

  • Σε επίκαιρο ψήφισμα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση, εν μέσω πανδημίας και με τις τραγικές ελλείψεις στο ΕΣΥ, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες ώστε να ανεγερθεί το ιατρικό κέντρο αστικού τύπου, όπως, σε οικόπεδο στη Λυκόβρυση, δημοτικής ιδιοκτησίας, ο Πέτρος Μαριδάκης , ψήφισε ΚΑΤΑ γιατί «θα έρχεται κόσμος και θα… μας παίρνουν τις θέσεις πάρκινγκ»!
  • Σε ψήφισμα επίσης της Λαϊκής Συσπείρωσης για να γίνουν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες ώστε να ανεγερθεί σχολική εγκατάσταση σε οικόπεδο στη Λυκόβρυση, που διεκδικεί ο δήμος, ψήφισε ΚΑΤΑ «γιατί έτσι, δεν θέλω» όπως είπε!
  • Σε ψήφισμα που κατέθεσε ομάδα κατοίκων της Λυκόβρυσης, φοβούμενοι την διασπορά του κορωνοϊού, κατά της διοργάνωσης του γνωστού πανηγυριού της Αγ. Ειρήνης στη Λυκόβρυση και εν μέσω πανδημίας, εκείνος ψήφισε ΚΑΤΑ και επιτέθηκε στους κατοίκους, αδιαφορώντας για την προστασία του λαού της περιοχής.
  • Τέλος, με αφορμή ψήφισμα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση ενάντια στον νέο εκλογικό νόμο για την τοπική διοίκηση στις 26/02/2021, ο Πέτρος Μαριδάκης (που προφανώς ψήφισε ΚΑΤΑ χωρίς καν να το διαβάσει), επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στη σύμβουλό μας, γιατί έπρεπε να κάτσει μερικά λεπτά παραπάνω να υπομείνει την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Να σημειωθεί πως ο Πέτρος Μαριδάκης είναι ο κύριος «αν δεν έχει απαρτία, πάρε με τηλέφωνο να έρθω», απαξιώνοντας όχι μόνο το περιεχόμενο αλλά το ίδιο το Τοπικό Συμβούλιο. Εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση αναρωτιόμαστε τι συμφέρον έχει ο λαός της Λυκόβρυσης από τέτοιους συμβούλους; Από συμβούλους που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα πραγματικά προβλήματα και τις αγωνίες των κατοίκων. Από συμβούλους που όχι μόνο αδιαφορούν για αυτά, αλλά τα περιγελούν κιόλας.

Και απαντάμε… Κανένα! Στον αντίποδα αυτής της γραφικότητας τοποθετείται η Λαϊκή Συσπείρωση ως αγωνιστική λαϊκή αντιπολίτευση. Υπέρ των συμφερόντων του λαού της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Ενάντια στους σχεδιασμούς του κεφαλαίου, του κράτους, της εκάστοτε κυβέρνησης που μετατρέπουν την Τοπική Διοίκηση σε όχημα εφαρμογής της αντιλαϊκής πολιτικής- σε εισπρακτικό μηχανισμό που θα αναγκάζει τους δημότες να βάζουν όλο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Δίνουμε λοιπόν τις μάχες ενάντια στα αντιλαϊκά μετρά για τα προβλήματα του λαού μαζί με τον λαό!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet