ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ.-: Συνεργασία… λόγω και έργω
Πολιτική

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ.-: Συνεργασία… λόγω και έργω

Στον δρόμο της συνεργασίας και της συναίνεσης που έχει υιοθετήσει από την πρώτη στιγμή εξακολουθεί να κινείται ο δημοτικός συνδυασμός ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ.-, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κωνστάντο. Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, αναφέρεται στο όραμα των στελεχών του για τον Δήμου του αύριο και διαβεβαιώνει για τη στάση που θα κρατήσει την επομένη των εκλογών. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Με το προνόμιο να ζούμε σε Λυκόβρυση και Πεύκη, περιοχές που αγαπάμε ως διαχρονικό αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, διεκδικούμε το δικαίωμα και το εξαιρετικό προνόμιο να εμπλουτίσουμε την κουλτούρα και τα χαρακτηριστικά του ενιαίου Δήμου μας, έτσι ώστε εκτός από τον προαστιακό χαρακτήρα να υπερηφανευόμαστε ότι ζούμε σε μια πόλη πρότυπο, που διακρίνεται για την:

  • Ανοικτή, συμμετοχική δημοτική διακυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, τις ανακλητές αποφάσεις, τα δημοψηφίσματα με το δημοτικό συμβούλιο αξιόπιστο εκφραστή των συμπολιτών μας.
  • Φιλόξενα σχολεία με ολοήμερη λειτουργία (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) μέχρι τις 8 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα, με πλήθος δωρεάν δραστηριοτήτων ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητας και των δεξιοτήτων των μαθητών.
  • Διασύνδεση Δήμου, νέας γενιάς και επιχειρηματικότητας με δομές υποστήριξης, εκπαίδευσης, χρηματοδότησης, επαγγελματικής εξέλιξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας.
  • Ενθάρρυνση της μητρότητας και διευκόλυνσης της καθημερινότητας των οικογενειών με μικρά παιδιά.
  • Ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και οικονομίας, στήριξης των εμπόρων και επαγγελματιών.
  • Μέγιστη προσφορά υποδομών, υπηρεσιών και δωρεάν δραστηριοτήτων στις μεγαλύτερες ηλικίες με επίκεντρο τα ΚΑΠΗ.
  • Ανάδειξη του πηγαίου, αυθεντικού και χωρίς σκοπιμότητες εθελοντισμού.
  • Συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση και διεύρυνση των δομών πρόνοιας και αλληλεγγύης.
  • Ουσιαστική, δυναμική και αποτελεσματική παρέμβαση στην κεντρική διοίκηση, προς όφελος του Δήμου αλλά και της επίλυσης προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οικογένειες, επαγγελματίες και έμποροι ως αποτέλεσμα της κρίσης.
  • Συνεχή, καθημερινή διαθεσιμότητα αγροτικών προϊόντων σε τιμές ελκυστικές για τους κατοίκους του Δήμου μας, με τη σύνδεση παραγωγών, καταναλωτών και εμπορικών καταστημάτων.
  • Αμοιβαία δέσμευση κοινής πορείας διασφάλισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων και επίτευξης των προγραμματικών μας στόχων.
  • Εισροή σημαντικών, πρόσθετων οικονομικών πόρων από πηγές της νέας οικονομίας με μέθοδο, προγραμματισμό, στόχευση και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό συνεργατών.
  • Δημιουργία ολοκληρωμένου δικτύου αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών, με διασφάλιση της αρμονικής υποστήριξης ερασιτεχνικών και επαγγελματικών προσπαθειών και την πραγματοποίηση υψηλού επιπέδου και πολύπλευρης θεματολογίας, καλλιτεχνικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Αναγνωρίζουμε και αξιολογούμε θετικά το έργο του απερχόμενου δημάρχου κ. Δημήτρη Φωκιανού, ιδιαίτερα στο καθοριστικής σημασίας ζήτημα διαχείρισης των οικονομικών ελλειμμάτων που παρέλαβε σωρευτικά από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Πεύκης. Διαχείριση ορθολογική και συνετή, που προσφέρει στη νέα δημοτική αρχή ένα σαφώς καλύτερο σημείο αφετηρίας.

Αποδεχόμενος την εξαιρετικά τιμητική πρόταση του συνόλου των μελών του δημοτικού συνδυασμού ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ.-,να τεθώ επικεφαλής, θέτω στην κρίση των συμπολιτών μας τις προτάσεις μας, μαζί με τη διαβεβαίωση μιας προεκλογικής όσο και μετεκλογικής παρουσίας συνενωτικής και συνεργατικής στον λόγο και στις πράξεις. Στοιχεία πολιτικής συμπεριφοράς που θα υπηρετήσουμε με συνέπεια το σύνολο των υποψηφίων τα ονόματα των οποίων θα δημοσιοποιηθούν τη Δευτέρα 28 Απριλίου.

Δημήτρης Γ. Κωνστάντος

Υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet