Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο δήμαρχος έφερε τον προϋπολογισμό
Πολιτική

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Τελευταίος και καταϊδρωμένος ο δήμαρχος έφερε τον προϋπολογισμό

Για μεγάλη καθυστέρηση στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης κάνει λόγο η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου, επιρρίπτοντας σοβαρές ευθύνες στον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Η δημοτική κίνηση Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 επί τέσσερα και πλέον χρόνια επισημαίνει τις δυσλειτουργίες και τις αγκυλώσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, την ευθύνη των οποίων έχουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά προ πάντων η δημοτική αρχή και ιδιαίτερα ο κ. δήμαρχος, ο οποίος με τη συμπεριφορά του πολλές φορές απαξιώνει τη λειτουργία του.

Δείγματα γραφής για την πιο πάνω παραδοχή υπάρχουν πολλά, τα οποία κατά καιρούς έχουμε επισημάνει. Το πιο πρόσφατο όμως είναι η απόφαση του κ. δημάρχου να συζητηθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2019  εννέα ημέρες πριν την εκπνοή του χρόνου, παραμονές εορτών, ενώ ως όφειλε έπρεπε να συζητηθεί μέσα στον μήνα Οκτώβριο, προκειμένου να δύναται να υλοποιηθεί κατά τους πρώτους μήνες του νέου χρόνου!

Γιατί αυτή η κωλυσιεργία και η αναβλητικότητα; Ποιός φταίει γι αυτό;  Σίγουρα οι υπηρεσίες του Δήμου δεν  έχουν ευθύνη γι’ αυτό.  Είναι κι αυτό ένα δείγμα απαξίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου εκ μέρους του κ. δημάρχου ή υπάρχουν και αλλού ευθύνες; Θα επιθυμούσαμε να είχαμε κάποιες εύλογες απαντήσεις στα ερωτήματά μας και αν  οι δικαιολογίες ευσταθούν, θα είμαστε οι πρώτοι που θα αναθεωρήσουμε.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι μια από τις πλέον κορυφαίες συζητήσεις και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η ψήφιση του προϋπολογισμού για κάθε επόμενο έτος της δημαρχιακής θητείας.

Κύριε δήμαρχε, τελευταίος και καταϊδρωμένος τον ψηφίζετε; Γιατί;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet