Μαρία Τραγάδη: Οι κλακαδόροι της τελευταίας στιγμής και η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Μαρία Τραγάδη: Οι κλακαδόροι της τελευταίας στιγμής και η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Για «κατάρρευση» της δημοτικής αρχής του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, και για «κλακαδόρους της τελευταίας στιγμής», που εξακολουθούν να τη «διασώσουν» κάνει λόγο κάνει λόγο το τακτική μέλος του νομικού προσώπου ΚΟΙΠΑΠ, από τη παράταξη Δήμος Μπροστά+ Μαρία Τραγάδη.

Στην σχετική ανακοίνωσή της η κ. Τραγάδη αναφέρει:

Είναι λυπηρό. Την ώρα που η δημοτική αρχή καταρρέει, την στιγμή που το «δήθεν» έργο της δημοτικής αρχής και του δημάρχου αδυνατούν να υποστηρίξουν ακόμα και τα μέλη της δημοτικής αρχής, υπάρχουν οι ελάχιστοι, αριθμητικά και πολιτικά, που επιχειρούν να διασώσουν την καταρρέουσα δημοτική αρχή. Οι κλακαδόροι της έσχατης λύσης βρίσκονται εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου. Εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, στις περισσότερες των περιπτώσεων, είναι οι μισθοφόροι που υφαρπάζοντας την ψήφο των πολιτών, εκποιούν το τελευταίο ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας, για έναν μισθό. 

Πολύ μεγαλύτερο προβληματισμό δημιουργεί η υποστήριξη της αυτοδιοικητικής παρακμής του δημάρχου και των συνεργατών του από «δήθεν» πολιτιστικά και πνευματικά κέντρα,  τα οποία σιγούν την ώρα που ο δήμαρχος εκποιεί την περιουσία της Λυκόβρυσης και της Πεύκης αντί ενός πινακίου φακής, όπως επίσης σιγούν την ώρα που ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του αδιαφορούν πλήρως για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Ενεργοποιούνται μόνο την ώρα της φιέστας και του εφέ, την ώρα της φωτογραφίας και της προβολής, για να μας επιβεβαιώσουν ότι όλα πάνε καλά στον «όμορφο» Δήμο μας. 

Η τελική ευθύνη βρίσκεται στους κατοίκους και τους δημότες. Βρίσκεται στη βουβή πλειοψηφία που βλέπει να απαξιώνεται η γειτονιά της, να αποδεκατίζονται οι κοινωνικές δομές, να εκποιείται η περιουσία του Δήμου, μην μπορώντας να αντιδράσει. Ελπίζουμε ότι όταν θα της δοθεί ξανά ο λόγος δεν θα επαναλάβει τα ίδια (χρονίζοντα) λάθη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet