Μπήκαν τα… θεμέλια της νέας παράταξης
Πολιτική

Μπήκαν τα… θεμέλια της νέας παράταξης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση δημιουργίας μιας νέας αυτοδιοικητικής παράταξης στη Λυκόβρυση-Πεύκη, μέσα από από ένα πλούσιο και γόνιμο διάλογο, όπως μας ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση. Το όνομα της νέας παράταξης, που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου στις επερχόμενες εκλογές είναι ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ.

Τα βασικά σημεία στα οποία θα στηριχθεί η νέα δημοτική κίνηση είναι:

  • Πρωτόγνωρη για τα πράγματα του Δήμου διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου δημάρχου, η οποία θα γίνει την επόμενη Κυριακή (23/2) με εκλογή, καθώς και υποψηφίων δημοτικών-τοπικών συμβούλων.
  • Αυτόνομη λειτουργία, μέσα από την οποία θα διασφαλίζεται η κριτική υποστήριξη του έργου της δημοτικής αρχής.
  • Ανάδειξη, μέσα από οργανωτικές διαδικασίες, της ανάγκης κινητοποίησης των συνδημοτών για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
  • Συνεχής προσπάθεια σύνδεσης του τοπικού με το γενικό: οι διεκδικήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μπορεί παρά να συνδέονται με τις ασκούμενες από την κεντρική διοίκηση πολιτικές.

Η συνέλευση έκλεισε με την πεποίθηση όλων ότι κάτι καινούργιο γεννήθηκε στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Την επόμενη Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:30’ θα πραγματοποιηθεί η β’ φάση δημιουργίας της δημοτικής κίνησης, με την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου και τη στελέχωση των διαφόρων επιτροπών της (προγράμματος, εσωτερικής λειτουργίας κ.λπ.).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet