Μ. Πατούλη: Να καταστήσουμε την Ελλάδα δυνατή, φιλόξενη και αναπτυξιακή
Αυτοδιοίκηση

Μ. Πατούλη: Να καταστήσουμε την Ελλάδα δυνατή, φιλόξενη και αναπτυξιακή

Στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, με τίτλο «Η χώρα που πληγώναμε. Κρίσεις μέσα στην κρίση» παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β. Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, στο ίδρυμα «Β. και Μ. Θεοχαράκη».

Το βιβλίο του πρώην υπουργού προλόγισαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φ. Γεννηματά, η βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Μπακογιάννη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής του ΕΜΠ Δ. Σεβαστάκης, ο συγγραφέας Π. Τατσόπουλος και ο δημοσιογράφος Π. Τσίμας.

Η κα Πατούλη συνεχάρη τον κ. Παπαθεοδώρου για την  εξαιρετική συγγραφική του προσπάθεια, τονίζοντας σε δηλώσεις της τα εξής:

«Είναι σημαντικό στις μέρες μας να προβληματιζόμαστε γόνιμα για το μέλλον της χώρας μας, να αναγνωρίζουμε τα λάθη που έχουν γίνει σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο και να κοιτάμε μπροστά, με όραμα και προοπτική. Στη νέα εποχή η Ελλάδα πρέπει να έχει ουσιαστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο και να ξαναβρεί την ισότιμη θέση της στον πυρήνα της Ευρώπης. Πρέπει να καταστήσουμε την Ελλάδα δυνατή, φιλόξενη και αναπτυξιακή για τις επόμενες γενιές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet