Μ. Τραγάδη: Η δημοτική αρχή βυθίζει τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης στο σκοτάδι
Πολιτική

Μ. Τραγάδη: Η δημοτική αρχή βυθίζει τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης στο σκοτάδι

«Η δημοτική αρχή βυθίζει τον Δήμο στο σκοτάδι» τονίζει η κ. Μαρία Ειρήνη Τραγάδη, τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με την παράταξη Δήμος Μπροστά+.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κ. Τραγάδη σημειώνει:

Για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

Ο ρόλος μας είναι να αναδεικνύουμε την ομάδα, τη συλλογικότητα, τη σημασία της συναπόφασης. Πρέπει να λειτουργούμε δημοκρατικά, θεσμικά, ως παράταξη, με αρχή μέση και τέλος. Το εγχείρημα είναι συλλογικό και το αποτέλεσμα εξαρτάται από όλους μας.

Η δημοτική αρχή βυθίζει τον Δήμο στο σκοτάδι. Η Λυκόβρυση έχει απαξιωθεί και η Πεύκη ρημάζει. Αλήθεια, Ηλιακό Χωριό – Κάτω Πεύκη – Δασκαλικά – Διαπουλέικα βρίσκονται εκτός της ατζέντας του Δήμου;

Γιγαντώνονται τα προβλήματα σε συλλόγους, φορείς και γειτονιές, η δημοτική αρχή είναι αδιαφανής, ενώ ο δήμαρχος απουσιάζει από τα Δημοτικά Συμβούλια. Έχουμε τεκμηριωμένες προτάσεις και θέσεις που στηρίζονται στη λογική. Καταθέτουμε ερωτήματα και αιτήματα χωρίς να λαμβάνουμε απαντήσεις.

Πρέπει κάθε δημότης να αντιληφθεί το εξής: Σας θέλουμε στο πλευρό μας για να σας υπηρετήσουμε. Είμαστε χρήσιμοι άνθρωποι και έχουμε έρθει για να κάνουμε τον Δήμο καλύτερο. Θέλουμε να συμμετέχετε, να μιλάτε και εμείς οφείλουμε να παρουσιάζουμε τα προβλήματα και να προτείνουμε λύσεις. Είμαστε εδώ για να οραματιστούμε έναν καλύτερο Δήμο και να δουλέψουμε σκληρά για αυτό.

Σε ό,τι αφορά το Δ.Σ., πρέπει να είναι απαράβατος όρος το να λειτουργεί με ήθος και αλληλοεκτίμηση, και όχι με αλαζονεία, με ύβρεις, χλευασμούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Γιατί θα έρθει σύντομα η ώρα που θα πρέπει να αναζητήσουμε το τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την τακτική. Και θα το κάνουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet