Ο Γ. Δαμδημόπουλος νέο μέλος της ομάδας Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Πολιτική

Ο Γ. Δαμδημόπουλος νέο μέλος της ομάδας Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

“H οικογένεια της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020 γίνεται μεγαλύτερη ημέρα με την ημέρα, καθώς την προσπάθειά μας για ενεργό συμμετοχή και διαμόρφωση στα δημοτικά δρώμενα της πόλεως μας αγκαλιάζουν όλο και περισσότεροι και εκλεκτοί συμπολίτες μας” αναφέρει σε ανακοίνωσή η δημοτική ομάδα, καλωσορίζοντας τη συμμετοχή στο σχήμα του νέου μέλους της Γεωργίου Δαμδημόπουλου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πρόκειται για έναν επιχειρηματία, “εκλεκτό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως υπεύθυνος του τομέα Πληροφορική & Μάρκετινγκ  της ομάδας μας”.

Ποιος είναι ο Γ. Δαμδημόπουλος

Σύμφωνα με το βιογραφικό που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική ομάδα, ο κ. Γ. Δαμδημόπουλος γεννήθηκε στον  Πειραιά και  ζεί στην πόλη μας από το 1984. Είναι πατέρας  δύο παιδιών, της Πένυς (1990) τελειοφείτου σπουδάστριας στον τομέα της  ψυχολογίας στο Deree College και της  Αθηνάς (1997) φοιτήτριας στη Θεολογική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φοίτησε στη μέση εκπαίδευση, στο Ζάνειο Πειραματικό Γυμνάσιο  του Πειραιά και στη συνέχεια σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης  Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στον τομέα του market functioning και business development.

Έχει εργαστεί ως manager στα εμπορικά τμήματα μεγάλων επιχειρήσεων στην Αθήνα και ως ιδιώτης επιχειρηματίας ασχολείται με την ανάπτυξη εφαρμοσμένων πληροφοριακών προγραμμάτων εμπορικής διαχείρισης και ηλεκτρονικής προβολής των επιχειρήσεων στον χώρο των social media. Ομιλεί πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και χειρίζεται αρκετά καλά την Ιταλική.

Διακρίνεται για την επικοινωνιακή του ικανότητα, τόσο στον ευαίσθητο χώρο της επιχειρηματικής προβολής, όσο και  στις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Δραστηριοποιείται για πρώτη φορά  με τα  κοινά της πόλης μας, γνωρίζοντας παρόλα αυτά από πολύ παλιά τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα προβλήματά της. Προσωπική του πεποίθηση είναι ότι τώρα είναι η ώρα να προσφέρουμε ο καθένας μας ένα κομμάτι από τον εαυτό του, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να χτίσουμε μία καλύτερη και πιο Ανθρώπινη  Πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet