Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στο Action 24
Πολιτική

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στο Action 24

Για τον αθλητισμό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την καθημερινότητα των πολιτών, την ποιότητα ζωής των κατοίκων και βεβαίως για τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών ώστε να μπορούν οι πολίτες να περπατούν στα πεζοδρόμια αναφέρθηκε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος στην τηλεόραση του Action 24. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυση – Πεύκης ήταν καλεσμένος του δημοσιογράφου Σταύρου Κουράκου μαζί με άλλους αυτοδιοικητικούς από τους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Ζωγράφου και Βύρωνα.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος τόνισε αρχικά τις ευθύνες που έχουν οι δήμοι στον τομέα του αθλητισμού. «Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τα σωματεία για το έργο τους, αλλά ταυτοχρόνως να βρούμε τρόπους να μειωθούν οι συνδρομές που καταβάλουν οι οικογένειες. Επίσης, έχουμε υποχρέωση να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για τη μαζική άθληση είτε στο στάδιο της Πεύκης, είτε στα δάση και να βάλουμε ξανά μπροστά το πρωτοποριακό πρόγραμμα “περπατήστε μαζί μας” που είχαμε εφαρμόσει την περίοδο 2007-2011. Το τρίτο σκέλος των πρωτοβουλιών του Δήμου θα είναι ο σχολικός αθλητισμός» σημείωσε.

Για την καθημερινότητα ανέφερε ότι αποτελεί την υπ΄ αριθμόν ένα ευθύνη των δήμων γιατί έχει μεγάλη σχέση με την ποιότητα ζωής, ενώ για τη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για να περπατούν οι πολίτες στα πεζοδρόμια είπε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ότι ο ίδιος δίνει μεγάλο βάρος.

Στον υποψήφιο δήμαρχο έγιναν και ερωτήσεις σχετικά με την αθλητική επικαιρότητα, αφού είναι πρόεδρος του ΠΣΑΤ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet