Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ: Δημόσια προβολή ομιλίας Αλ. Τσίπρα, στην Πεύκη
Πολιτική

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ: Δημόσια προβολή ομιλίας Αλ. Τσίπρα, στην Πεύκη

Η Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης Πεύκης καλεί τους δημότες του Δήμου να παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στην πλατεία Σοφούλη στην Πεύκη.

Η Επιτροπή καταφέρεται, με έντονο ύφος, εναντίον της δημόσιας τηλεόρασης ΝΕΡΙΤ, για τη μη μετάδοση της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ, δέσμιο των πατρόνων της, ΣαμαράΒενιζέλου, αποκλείει τη μετάδοση της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Μία παράδοση δεκαετιών ακυρώνεται κάτω από τον τρόμο της συγκυβέρνησης για το καινούργιο που έρχεται και θα τους σαρώσει. Τρόμος και πανικός που τους οδηγεί από τη μία αντιδημοκρατική εκτροπή στην άλλη. Το νέο κρούσμα ακραίας λογοκρισίας καταδεικνύει ως ορθή και δικαιολογεί την απόφαση της EBU (Ευρωπαϊκή Ένωση Δημόσιων Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων) να μην κάνει δεκτή στους κόλπους της την κατ΄ ευφημισμό «δημόσια» ΝΕΡΙΤ.

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να παραβρεθούν το Σαββάτο 13 Σεπτέμβρη και ώρα 19:00 στην πλατεία Σοφούλη της Πεύκης, για να παρακολουθήσουμε μαζί, σε δημόσια προβολή, την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ομιλία στην οποία θα εκτεθούν οι άμεσες οικονομικές δεσμεύσεις του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συντονιστική Επιτροπή
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ
Λυκόβρυσης Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet