Ο Νικόλαος Ξένος νέο μέλος της ομάδας Λυκόβρυση Πεύκη 2020
Πολιτική

Ο Νικόλαος Ξένος νέο μέλος της ομάδας Λυκόβρυση Πεύκη 2020

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των στελεχών που συμμετέχουν στη Λυκόβρυση Πεύκη 2020, το γραφείο Τύπου της ομάδας ανακοίνωσε το νέο μέλος της Νικόλαο Ξένο.

Η ομάδα ξεκίνησε στις 6 Ιουνίου 2014, έχει επτά μήνες δραστηριότητας και παρουσιάζει το έβδομο μέλος της.

Ο κ. Ξένος, επιλέχτηκε από την ομάδα ως, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, άνθρωπος δραστήριος, με εξειδίκευση στα οικονομικά και ιδιαίτερα επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα του. Θέλει να προσφέρει τις γνώσεις και τη μακροχρόνια εμπειρία του ώστε να συνδράμει δυναμικά στη βέλτιστη διαχείριση του ακανθώδους ζητήματος της οικονομίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η επαγγελματική του δραστηριότητα στις πωλήσεις ξεκινά τον Φεβρουάριο του 1982.

Από τον Μάρτιο του 1983 έως τον Φεβρουάριο του 2012 αναλαμβάνει τη διοίκηση των επιχειρήσεων που εργαζόταν κατέχοντας τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιήθηκε είχαν αντικείμενο τους τις εισαγωγές τροφίμων και ειδικότερα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από τον Μάρτιο του 2012 δημιουργεί την ατομική επιχείρηση ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΞΕΝΟΣ «ΓΗΣ ΑΓΑΘΑ» η οποία δραστηριοποιείτε στην εισαγωγή τροφίμων. Βασική δραστηριότητα είναι η εισαγωγή τροφίμων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η πώληση των εμπορευμάτων στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Οι πελάτες της επιχείρησης βρίσκονται σε όλη την ελληνική επικράτεια και αφορούν αλυσίδες S/M , εταιρείες διανομής τροφίμων, βιοτεχνίες και βιομηχανίες τροφίμων.

Η μακρά εμπειρία του στη διοίκηση επιχειρήσεων και οι εκτεταμένες σπουδές του στον χώρο των οικονομικών, (ενδεικτικά: Marketing, Πωλήσεις Τραπεζικών και άλλων Χρημ/κών Υπηρεσιών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο – Πτυχίο της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, Λογιστική, Προϋπολογισμός και Απολογισμός Πωλήσεων και Εσόδων Εξόδων, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα) τον καθιστούν ιδιαίτερα ικανό να προσφέρει λύσεις και προτάσεις σε θέματα διαχείρισης και αύξησης εσόδων.

Στην ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 προσχώρησε γιατί βρήκε ένα οργανωμένο και δημιουργικό περιβάλλον, με ανθρώπινο πρόσωπο και ιδεολογικό υπόβαθρο ώστε να αναπτύξει την κοινωνική του δράση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet