Παρά το τσουχτερό κρύο, η Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Παρά το τσουχτερό κρύο, η Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

«Ο καιρός είχε συμμαχήσει με την αποτυχία μας, αλλά εμείς συμμαχήσαμε με το πείσμα μας! Έξω ο καιρός προδίκαζε ελάχιστο ακροατήριο, αλλά οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν! Αυτοί που μας αγαπούν και μας υποστηρίζουν αψήφησαν το ασυνήθιστα τσουχτερό κρύο και ήταν παρόντες στην πολύ όμορφη εκδήλωσή μας!

Την προετοιμάζαμε μήνες όλοι μας με πολύ μεράκι και κέφι, μα προ πάντων με απόλυτη συνείδηση ότι έπρεπε να παρουσιαστούμε επιτέλους επίσημα ενώπιον των συμπολιτών μας, να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να τους αναλύσουμε το όραμά μας, τα σχέδιά μας και την αγωνία μας για τον τόπο μας, την πόλη μας που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι μας ερωτικά!».

Με τον παραπάνω τρόπο προλογίζει την ανακοίνωση της Λυκόβρυσης-Πεύκης 2020 για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και της παρουσίασης των υποψηφίων της, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, ο γενικός γραμματέας της παράταξης Γιάννη Βακαλόπουλος.

«Έτσι η Κυριακή 24 Φεβρουαρίου έφθασε, για την οποία όλοι είχαμε εργαστεί φιλότιμα, περιμένοντάς την με αγωνία αλλά και με την απόλυτη πεποίθηση πως δεν θα διαψευστούμε» σημειώνει ο κ. Βακαλόπουλος και προσθέτει:

«Και βρεθήκαμε σε μια γεμάτη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης, με ένα ακροατήριο που συνεχώς διέκοπτε την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, κ. Παναγιώτη Ιωάννου, με παρατεταμένα χειροκροτήματα, συμφωνώντας με τον ομιλητή, ο οποίος ανέλυε με παρρησία, ειλικρίνεια αλλά προπάντων με έλλειψη φανατισμού, την ταυτότητά μας, το όραμά μας και τους στόχους μας.

»Προηγήθηκε η ευλογία της βασιλόπιτάς μας από τον πανοσιολογιώτατο αρχιμ. πατέρα Ευστράτιο, ο οποίος είχε, όπως πάντα, ένα καλό λόγο να πει για μας και να μας μεταφέρει τις ευχές του μητροπολίτη μας κ.κ. Κυρίλλου. Ακολούθησε η προσφώνηση του κεντρικού ομιλητή μας από τον καταξιωμένο εκπαιδευτικό και σημαντικό στέλεχος, από διάφορες θέσεις, του υπουργείου Παιδείας κ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, με σεμνότητα και χωρίς καμία υπερβολή, σκιαγράφησε το βιογραφικό και τη μέχρι τώρα δράση του Τάκη Ιωάννου, υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης. 

»Η πολύ καλά επιλεγμένη μουσική, τα διάφορα videos που προβάλλονταν πριν και μετά την εκδήλωση, έδωσαν ένα ξεχωριστό κλίμα στην εκδήλωσή μας. Εκείνοι όμως που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι VEGAS που με την παρουσία τους, το κέφι που δημιούργησαν και τα τραγούδια τους για όλες τις ηλικίες, έδωσαν και σφράγισαν την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής μας!

»Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που, παρά το τσουχτερό κρύο και τον αέρα που επικρατούσε, παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και που με την παρουσία τους έδωσαν σε όλους εμάς το πρόκριμα της επιτυχίας μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές, του Μαΐου 2019, που έρχονται».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet