Πρώτη διαδικτυακή γ.σ. της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λυκόβρυσης-Πεύκης
Πολιτική

Πρώτη διαδικτυακή γ.σ. της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4/1/2021 η πρώτη διαδικτυακή γενική συνέλευση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Λυκόβρυσης-Πεύκης.

«Θα ελπίζαμε ότι είναι η τελευταία χωρίς τη φυσική παρουσία όλων των συντρόφων, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν θα είναι δυνατόν για αρκετούς μήνες, με τις παλινωδίες και τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών, αλλά και τον αχταρμά των αποφάσεων της ελληνικής κυβέρνησης των… αρίστων σε σχέση με τα εμβόλια και όχι μόνον…» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Οργάνωσης.

Στη συνέλευση έλαβε μέρος πάνω από το 60% των μελών της που έχουν την τεχνική δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαδικασίες τηλεδιάσκεψης, ενώ παρενέβησαν με τοποθετήσεις ή και ερωτήσεις πάνω από τους μισούς συμμετέχοντες.

Όπως τονίζεται, «σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα αναπτύχθηκε ένας πλούσιος και ζωηρός διάλογος, όσο φυσικά επιτρέπουν αυτές οι διαδικτυακές  διαδικασίες». «Αν και το κύριο θέμα ήταν ο απολογισμός της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής της Οργάνωσής μας, η συζήτηση και οι τοποθετήσεις επεκτάθηκαν και σε άλλα θέματα, τόσο εσωκομματικά (πρόγραμμα, συμμαχίες, διεύρυνση/ανασυγκρότηση/μετασχηματισμός, ιδεολογική ‘καθαρότητα’/ταυτότητα, μέλη/ψηφοφόροι, νεολαία κ.ά.), όσο και κεντρικής πολιτικής σκηνής (κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝ.ΑΛ., ΚΚΕ, Μέρα25 κ.λα.), αλλά και δημοτικά (παρουσία δημοτικής παράταξης, στοχεύσεις για το επόμενο διάστημα κ.ά.)», συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, για να καταλήξει:

«Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος της συζήτησης είναι το γεγονός της διάρκειάς της (πάνω από τέσσερις ώρες!) και της αποχώρησης από την τηλεδιάσκεψη μόλις τεσσάρων σ. κάποια λεπτά πριν τη λήξη της. Η Γ.Σ. έκλεισε με την ελπίδα όλων να τελειώσει σύντομα το πρόβλημα της πανδημίας, ώστε να ξαναβρεθούμε, με φυσική παρουσία πια στις συνελεύσεις μας, αλλά και  όπου απαιτηθεί, στην πάλη για την απόκρουση των νεοφιλελεύθερων σχεδίων της κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet