ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ… έξω από τα δόντια
Πολιτική

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ… έξω από τα δόντια

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  Λυκόβρυσης – Πεύκης απαντά σε ανακοίνωση της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  που αναφερόταν στον υποψήφιο δήμαρχο Μανόλη Πάγκαλο. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:

Απάντηση στο δελτίο τύπου της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών

Αξιότιμη κυρία Μαρία Γώγου,

Αξιότιμοι υποψήφιοι της «Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών»,

Δεν θα ασχολούμασταν με τα γραφόμενα του δελτίου Τύπου που δημοσιοποιήσατε, αν δεν θεωρούσαμε κατάδηλη την προσπάθειά σας για διαστρέβλωση της αλήθειας και διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω της δήθεν ρητορικής ερώτησης του υστερόγραφου του δελτίου σας: «Τελικά ο κ. Πάγκαλος και η παράταξή του θέλουν ή δεν θέλουν την υλοποίηση του έργου στο Ο.Τ. 9 της Λυκόβρυσης;».

Η ομιλία του υποψήφιου δημάρχου μας Μανόλη Πάγκαλου περιείχε την πεντακάθαρη πρόταση ότι θα επιδιώξουμε, στη βάση της κοινής και απλής λογικής, τη διαπραγμάτευση και συνεργασία τόσο με τον μελετητή/κατασκευαστή, όσο και με τον απερχόμενο δήμαρχο Δημήτρη Φωκιανό, ώστε να διορθωθούν οι όποιες ελλείψεις κρίνουμε ότι υφίστανται στη μελέτη και να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις που θα διαμορφώσουν ένα έργο σύγχρονο και λειτουργικά βιώσιμο.

Παράλληλα, ευθέως προσδιορίζουμε ότι η δυνατότητα ανάπτυξης της πισίνας από 6 κολυμβητικές διαδρομές σε 8, θα μετέτρεπε το έργο σε ιδιαίτερα κερδοφόρο τόσο για τον Δήμο μας, όσο και την τοπική κοινωνία, αφού θα επέτρεπε να γίνουν στην πισίνα και αγώνες πόλο.

Με άμεσο τρόπο, ανακύπτει αφενός η επιθυμία μας να γίνει το έργο, που άλλωστε είναι κατάκτηση του Λυκοβρυσιώτη πολίτη, αφετέρου δε η προσπάθειά μας να προκύψουν μεγαλύτερα οφέλη στον ενιαίο Δήμο μας.

Αλήθεια, εσείς έχετε πρόταση; Συμφωνείτε όλοι σας για το έργο ή διαφωνείτε;

Όσοι εντός και εκτός Δήμου πολεμήσατε το έργο, τώρα έχετε αλλάξει άποψη;

Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι,

Όντως η πόλη μας είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και έχουμε σαφή άποψη για τα δημόσια πρόσωπα, για την πολιτική που εκφράσανε και για το έργο τους. Εμείς δεν κρύψαμε τις απόψεις μας, ούτε για τα πρόσωπα που φέρανε σε αυτήν την άθλια κατάσταση τη χώρα ούτε για τα πρόσωπα που υπερχρέωσαν τον Δήμο μας. Ούτε τώρα θα «μασήσουμε» τα λόγια μας για όσους και όσες στηρίζονται σε δημόσια αξιώματα και μέσω αυτών «πιέζουν» τους πολίτες να εκφρασθούν στις εκλογές με τον πελατειακό τρόπο που ήξεραν τόσα χρόνια.

Δυστυχώς για εσάς, η «ανεξάρτητη» μνημονιακή σας πολιτική θα ανατραπεί!

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε για τη δυνατότητα που μας δίνετε να δημοσιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τις προτάσεις μας και να τονίσουμε τις «μεταξύ» μας διαφορές.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet