Σε αγώνα καλεί τους πολίτες η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πολιτική

Σε αγώνα καλεί τους πολίτες η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Σε «αγώνα» καλεί τους πολίτες Λυκόβρυσης και Πεύκης ο επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, προκειμένου να μην ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο αύξηση του δημοτικού φόρου.

Η παράταξη, η οποία έχει ήδη αναλάβει «πρωτοβουλίες ενημέρωσης» των πολιτών, τους καλεί να παρευρεθούν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου για να εκφράσουν «την αντίθεσή τους στη φορολογική επιδρομή της νέας δημοτικής αρχής».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Αγώνας μαζί με τους πολίτες για να μην ψηφιστούν οι νέοι φόροι της Πεύκης 

Την περασμένη εβδομάδα απευθύναμε μια έκκληση στη διοίκηση του Δήμου να μην προχωρήσει στην αύξηση, κατά 54% του δημοτικού φόρου της Πεύκης, όπως έχει αποφασίσει ήδη στην Οικονομική Επιτροπή. Κι επειδή απαιτείται και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο συνέρχεται για τον λόγο αυτό την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου (ώρα 18:30) ελπίζαμε ότι ο δήμαρχος θα ανακαλούσε την άδικη και αψυχολόγητη αυτή απόφαση.

Δυστυχώς όμως δεν είδαμε κάποιο φως. Άρα δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Για τον λόγο αυτό προσκαλούμε τους πολίτες να εκφράσουν και αυτοί την αντίθεσή τους στη φορολογική επιδρομή της νέας δημοτικής αρχής και να παραστούν, όσοι δύνανται, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης.

«Θα πρέπει σε τέτοιες εποχές όλοι οι αιρετοί να ακούμε περισσότερο από κάθε άλλοι άλλη φορά τη φωνή της Κοινωνίας. Απορούμε με τη στάση της διοίκησης του Δήμου» ανέφερε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Κώστα Μπαλδεράνο και Νότα Σοκορέλη, τους τοπικούς συμβούλους Στέλιο Λαμπιθιανάκη και Χρήστο Βομπιράκη και στελέχη της παράταξης αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ενημέρωσης των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet