Στην εκδήλωση των γυναικών της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας η Μ. Πατούλη
Πολιτική

Στην εκδήλωση των γυναικών της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας η Μ. Πατούλη

Τιμώντας τις γυναίκες της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Λυκόβρυσης – Πεύκης η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, το Σάββατο 18 Μαρτίου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι πρώτες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών, στο cafe Alios. Την πρωτοβουλία χαιρέτισε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Αναγνωρίζοντας τη δύναμη αλλά και τις αρετές των γυναικών, η κα Πατούλη, στον σύντομο χαιρετισμό της, ανέδειξε τους πολυσήμαντους ρόλους που εκπροσωπεί το λεγόμενο «ασθενές φύλο», την αποφασιστικότητα που το διακρίνει, καθώς και το εύρος των οραματικών στόχων που θέτει για μια ευημερούσα, ασφαλή, αναπτυξιακή και πάνω απ’ όλα ισότιμη κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κα Πατούλη συνομίλησε με αρκετές δημότισσες, ανταλλάσσοντας απόψεις αλλά και σκέψεις για ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη.

Επίσης, έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Τ.Ο., Βασίλη Γρυλλή και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν σε τοπικό επίπεδο, αλλά και «για τη μαχητικότητα που τους διακρίνει διαχρονικά, υπηρετώντας πιστά» όπως ανέφερε «αρχές και αξίες με αυταπάρνηση και συλλογικό πνεύμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet