Στην παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας ο Χρήστος-Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος
Πολιτική

Στην παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας ο Χρήστος-Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται ο Χρήστος-Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Στέφανο στην ομάδα μας, έναν ενεργό πολίτη της Πεύκης. Με τις γνώσεις του και την εμπειρία του από τον ιδιωτικό τομέα, στον οποίο εργάζεται, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το δημόσιο συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την οικοδόμηση ενός ακόμη πιο φιλικού και σύγχρονου Δήμου».

Η παράταξη έδωσε στη δημοσιότητα τα ακόλουθα στοιχεία για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πεύκης:

Ο Χρήστος-Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από Νάξο. Από μικρή ηλικία δραστηριοποιείται με το εμπόριο και ως υπεύθυνος καταστημάτων. Ζει στην Πεύκη τα τελευταία 15 χρόνια, όπου στο παρελθόν είχε κατάστημα με βιολογικά προϊόντα στην οδό Πίνδου. Θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά, επειδή τον ενδιαφέρει να έχει ενεργό συμμετοχή στη βελτίωση της πόλης ως προς τις υποδομές της, την οργάνωση, τον πνευματικό και αθλητικό της χαρακτήρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet