Στη Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λυκόβρυσης – Πεύκης απαντούν δημ. σύμβουλοι της διοίκησης
Πολιτική

Στη Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λυκόβρυσης – Πεύκης απαντούν δημ. σύμβουλοι της διοίκησης

Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης απαντούν σε ανακοίνωση της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λυκόβρυσης – Πεύκης στην οποία ο γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής καλούσε τους κατοίκους του Δήμου να αποτρέψουν την αύξηση του δημοτικού φόρου στην Πεύκη συμμετέχοντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα συζητούταν το θέμα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων:

Ο γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ όπως σχεδόν και το σύνολο των μελών της συντονιστικής, που ήταν υποψήφιοι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές σε δημοτικές παρατάξεις που σήμερα είναι στην αντιπολίτευση, θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί όταν βγάζουν ανακοινώσεις που εμπλέκουν την τοπική οργάνωση στα παιχνίδια της αντιπολίτευσης, για θέματα που αφορούν τον Δήμο.

Την απάντηση έδωσαν οι δημότες και οι κάτοικοι της πόλης, που παρά το γενικό κάλεσμα τόσο δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης όσο και κομματικών οργανώσεων, να παραστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να στραφούν εναντίον της δημοτικής αρχής, τους αγνόησαν παντελώς αφού στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μία μόνο δημότης τοποθετήθηκε.

Θα πρέπει να τους θυμίσουμε ότι πρόκειται για εξίσωση δημοτικού φόρου με μείωση του φόρου στη Δημοτική Ενότητα της Λυκόβρυσης και αύξηση 1 ευρώ τον μήνα για μία κατοικία 100 μ² στη Δημοτική Ενότητα της Πεύκης. Επίσης ξέχασαν να αναφέρουν ότι τα έσοδα που θα αποφέρει η εξίσωση του φόρου θα είναι ανταποδοτικά προς τους συμπολίτες μας και θα διατεθούν στις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου, ηλεκτροφωτισμού και στα σχολεία, ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατόν ο Δήμος ακόμα πιο λειτουργικός.

Θα πρέπει επίσης να τους θυμίσουμε ότι ο Δήμος εξακολουθεί να έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και αν δεν ληφθούν στοιχειώδη μέτρα, θα παραδοθούμε στα χέρια του Παρατηρητηρίου, το οποίο σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση που και το ΠΑΣΟΚ ψήφισε, θα επιβάλλει ανεξέλεγκτη αύξηση δημοτικών φόρων.

Ας σταματήσουν λοιπόν τα μικροπαραταξιακά παιχνίδια κατά της δημοτικής αρχής και τον άκρατο λαϊκισμό. Εμείς τους καλούμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλό της πόλης και των συμπολιτών μας.

Κώστας Νικολιδάκης, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Δημήτρης Κατραμάδος, αντιδήμαρχος Πρασίνου Παιδείας 
Χρήστος Φωτίδης, αντιδήμαρχος Πεύκης
Βαγγέλης Παπανικολάου, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων
Μαριάννα Μαμαλάκη, αντιπρόεδρος ΚΟΙΠΑΠ
Μανώλης Φραιδάκης, δημοτικός σύμβουλος – πρώην γραμματέας Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ στην οποία απαντούν οι ανωτέρω δημοτικοί σύμβουλοι:

Η Συντονιστή Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Λυκόβρυσης – Πεύκης που συνεδρίασε σήμερα 12.11.2014, αφού άκουσε τις απόψεις των μελών της, παρουσία του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής και αρκετών μελών της Δ.Ο του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να καταγγείλει την κοινωνικά άδικη, οικονομικά άστοχη, και πολιτικά αδέξια απόφαση του κ. Μαυρίδη για την επιχειρούμενη αύξηση του δημοτικού φόρου και εκφράζει την έντονη και κάθετη διαφωνία της.

Καλούμε τους κατοίκους του Δήμου με την παρουσία τους αύριο (σ.σ. Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014) στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 18:00 να αποτρέψουν αυτή την αύξηση.

Εκ μέρους της Συντονιστής Επιτροπής

Ο γραμματέας Χρήστος Αυτζόγλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet