Στη Συμμαχία Πολιτών εντάχθηκε η Μαρία Γαλανού
Πολιτική

Στη Συμμαχία Πολιτών εντάχθηκε η Μαρία Γαλανού

Η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος υποδέχονται τη Μαρία Γαλανού, μητέρα δυο παιδιών, με σπουδές στο τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Πειραιά, η οποία εντάσσεται στον συνδυασμό.

«Η μεγάλη μας και απολύτως ανεξάρτητη παράταξη βάζει τον άνθρωπο στο επίκεντρο των προσπαθειών της για έναν Δήμο φιλικό, πρωτοπόρο και καινοτόμο. Για έναν Δήμο που δίνει ιδιαίτερο βάρος στην οικογένεια, στην τρίτη ηλικία και τη νέα γενιά. Για έναν Δήμο που η αλληλεγγύη και οι κοινωνικές δομές παίζουν πρώτο ρόλο. Γι’ αυτό και καθημερινά δυναμώνει» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Για τη νέα υποψήφια ο κ. Θεοδωρακόπουλος αναφέρει:

«Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεύκη. Αγαπάει τον τόπο της και θέλει να βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται στα θέματα της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών. Έχει ωραίες σκέψεις και διάθεση για προσφορά. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο».

Από την πλευρά της, η Μαρία Γαλανού-Βαμβακάρη, μετά τη συνάντησή της με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τόνισε:

«Δέχτηκα με χαρά την πρόταση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου να συμβάλλω στην προσπάθεια που κάνει, μαζί με την ομάδα του, για μια νέα αρχή στον Δήμο μας. Μια αρχή με επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του για πιο ποιοτική ζωή.  Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ. Είναι ένας έντιμος, ειλικρινής και εργατικός άνθρωπος, με μεγάλη πείρα στα κοινά και με μεγάλη αγάπη για τον Δήμο μας».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που μου αρέσει στην παράταξη αυτή είναι η απόλυτη ανεξαρτησία της από κόμματα και συμφέροντα. Θεωρώ ότι εμείς οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει να καθορίζουμε την τύχη του τόπου μας και της Αυτοδιοίκησης. Πόσο μάλλον του Δήμου μας που έχουμε αγαπήσει και μεγαλώσει από παιδιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet