Στη συνάντηση της ΠΕΔΑ με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών ο Τ. Μαυρίδης
Πολιτική

Στη συνάντηση της ΠΕΔΑ με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών ο Τ. Μαυρίδης

Στη συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείο Εσωτερικών που διοργάνωσε η ΠΕΔ Αττικής την Παρασκευή 28/2,  εν όψει της κατάθεσης από το αρμόδιο υπουργείο του νομοσχεδίου για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση, συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔΑ, Τάσος Μαυρίδης. Από την πλευρά του υπουργείου συμμετείχαν  ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός Θοδωρής Λιβάνιος και ο γενικός γραμματέας Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με τη συνάντηση: «Διοργανώσαμε στην ΠΕΔΑ μια εποικοδομητική συζήτηση με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις συναδέλφων δημάρχων σε μια ουσιαστική συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών εν όψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κατατέθηκαν προτάσεις που θα συμβάλλουν στην καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία των ΟΤΑ. Το επόμενο διάστημα θα καταθέσουμε και ως ΠΕΔ Αττικής συγκεκριμένες προτάσεις, στο πλαίσιο μιας γενικότερης διαβούλευσης και ουσιαστικού διαλόγου με το υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να συμβάλλουμε εποικοδομητικά στα θεσμικά θέματα, καθώς και σε αλλά σημαντικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης».

Στη συνάντηση, έπειτα από παρότρυνση του γενικού γραμματέα Μ. Σταυριανουδάκη, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρώην δήμαρχο Μεταμόρφωσης Δημήτριο Τζίτζιφα, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατο νόσο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet