Συμμαχία Πολιτών: Ο δήμαρχος βγάζει ανακοινώσεις, αλλά έχει εγκαταλείψει την Πεύκη και τη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Ο δήμαρχος βγάζει ανακοινώσεις, αλλά έχει εγκαταλείψει την Πεύκη και τη Λυκόβρυση

«Το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης διακρίνεται ιδιαιτέρως στην επικοινωνία, δηλαδή στο πλήθος των ανακοινώσεων που εκδίδει για κάθε μικρή παρέμβαση που έχει υποχρέωση να κάνει» σημειώνει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών, ενώ συμπληρώνει ότι «πολλές φορές δεν την κάνει και σωστά, εκδίδοντας συχνά για το ίδιο θέμα ακόμη και δέκα δελτία Τύπου».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρεται:

«Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να περάσει στους πολίτες ότι… δήθεν κάτι κάνει. Έτσι είδαμε να μας ανακοινώνει ότι λειτουργεί το σιντριβάνι της Λυκόβρυσης, που ήταν χαλασμένο τρία χρόνια, ότι μάζεψαν 118 στύλους από τα πεζοδρόμια, χωρίς να μας λέει ποιος τους είχε αφήσει τόσα χρόνια εκεί. Να μας λέει απίθανα πράγματα την ώρα που τα πεζοδρόμια της πόλης έχουν τα χάλια τους και ο κόσμος συνεχώς πέφτει και τραυματίζεται. Και σε κάθε δελτίο ακολουθεί η δήλωση του δημάρχου για το πόσο πολύ “φροντίζει την πόλη και τους κατοίκους της”.

»Δεν μας λέει όμως κάτι απλό. Ποιος είχε ξεχάσει δέκα χρόνια να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Ποιος άφησε χαλασμένο τρία χρόνια το σιντριβάνι της Λυκόβρυσης και τέσσερα χρόνια το σιντριβάνι της Πεύκης; Ποιος υποβάθμισε την ποιότητα ζωής των κατοίκων; Ας μας πούνε λοιπόν ότι αυτές οι τόσο απλές παρεμβάσεις δεν είχαν γίνει εξ αιτίας των δημάρχων αυτής της περιόδου, Δ. Φωκιανού (έως το Σεπτέμβριο του 2014) και Α. Μαυρίδη στη συνέχεια. Γιατί κάποιος δεν έκανε σωστά τη δουλεία του…

»Κι επειδή δήθεν… ιδρώνουν για να ομορφύνουν την πόλη, ρωτάμε. Γιατί παραμένει στη θέση του και μάλιστα στο κέντρο της πόλης (στη Λεωφόρο Ειρήνης αρ. 3), ενώ έχει κλείσει εδώ και τρία χρόνια, ένα άδειο περίπτερο; Οι γείτονες καταγγέλλουν την υποβάθμιση της περιοχής, καταγγέλλουν την παρουσία τα βράδια παραβατικών τύπων, καταγγέλλουν τη βρωμιά που επικρατεί. Αλλά δυστυχώς σε αυτή την πόλη δεν βλέπει κανένας από τους… άρχοντές της τι συμβαίνει».

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών και πρώην δήμαρχος Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, μαζί με στελέχη της παράταξης επισκέφθηκε τη γειτονιά τρεις φορές τις τελευταίες ημέρες.

Κατόπιν των επισκέψεων ο κ. Θεοδωρακόπουλος σημειώνει τα εξής:

«Δυστυχώς η πόλη έχει εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια στο έλεος του Θεού. Δεν ενοχλεί τη διοίκηση του Δήμου ότι εδώ και τρία χρόνια στο κέντρο της πόλης υπάρχει αυτό το αίσχος; Αλλά η ευθύνη ανήκει και στους πολίτες εκείνους οι οποίοι επέλεξαν λάθος ανθρώπους, ψηφίζοντας με κοματικά κριτήρια», σημειώνει, προσθέτοντας:

»Κατά τα άλλα οι διοικούντες και ο δήμαρχος είναι απασχολημένοι. Γράφουν ανακοινώσεις. Κρίμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet