ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ… με Μαριλένα Βουτσά
Πολιτική

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ… με Μαριλένα Βουτσά

Η Μαριλένα Βουτσά είναι το νέο πρόσωπο στην παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Πεύκης – Λυκόβρυσης για τις δημοτικές εκλογές. Η νεαρή παιδαγωγός ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και δήλωσε παρούσα στη μεγάλη προσπάθεια για έναν δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο.

Η 29χρονη παιδαγωγός μεγαλωμένη σε οικογένεια Μικρασιατών της Πεύκης τόνισε ότι η μεγάλη αγάπη της για τον τόπο της την οδήγησε στην απόφασή της αυτή να συμμετάσχει στα δημοτικά πράγματα.

«Ο λόγος που αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου είναι γιατί μόνο αυτός στην τετραετή θητεία του στη δημαρχία της Πεύκης μίλησε με πράξεις, όχι με λόγια και με… θα. Όντως έβαλε τον άνθρωπο πάνω από τους αριθμούς και πόσο μάλλον τα παιδιά. Αναβάθμισε το ζωτικό περιβάλλον τους με τόσα έργα και τόσες νέες ενασχολήσεις. Πρότυποι παιδικοί σταθμοί, δημιουργικότητα, αθλητισμός, κοινωνικό φροντιστήριο, πλατείες, παιδικές χαρές, καθαρά δάση, πεζοδρόμια. Η χαρά των μικρών μας φίλων σε όλο της το μεγαλείο» ανέφερε.

Και κατέληξε:

«Είμαι έτοιμη να παλέψω για το καλό των παιδιών, για το μέλλον της πόλης μας και μαζί με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, που έχει αποδείξει τι μπορεί να καταφέρει, θα είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet