ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Συμπαράσταση στους διωκόμενους δημάρχους
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Συμπαράσταση στους διωκόμενους δημάρχους

Πρόταση συμπαράστασης στους δημάρχους που αρνούνται να προχωρήσουν σε επανέλεγχο συμβάσεων δημοτικών υπαλλήλων κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης η παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Η πρόταση ψηφίστηκε ομόφωνα από τους δημοτικούς συμβούλους, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση της παράταξης.

Πέρασε η πρόταση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για συμπαράσταση στους διωκόμενους δημάρχους
Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Η υπόθεση δεν έχει σχέση με τα πλαστά πτυχία

Η πρόταση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για τη στήριξη των δημάρχων που διώκονται αυτό τον καιρό επειδή αρνούνται να προχωρήσουν σε επανέλεγχο των συμβάσεων υπαλλήλων που είχαν προσληφθεί ΝΟΜΙΜΑ πριν από χρόνια πέρασε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης, το οποίο εξέδωσε και ψήφισμα.

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης φέρνοντας το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε ότι οι διώξεις δεν έχουν καμιά σχέση με πλαστά πιστοποιητικά και πτυχία, τα οποία εδώ και καιρό ελέγχουν όλοι οι δήμοι της χώρας. Επίσης δεν έχουν σχέση με συγκάλυψη παράνομων ενεργειών. Οι δήμαρχοι αρνούνται να προχωρήσουν σήμερα σε επανέλεγχο των συμβάσεων των υπαλλήλων με διαφορετικά κριτήρια από εκείνα βάση των οποίων είχαν προσληφθεί ΝΟΜΙΜΩΣ πριν από δέκα περίπου χρόνια.

«Θεωρώ ότι έχουμε υποχρέωση να συμπαρασταθούμε στους αυτοδιοικητικούς αυτούς τους οποίους κάποιοι επέλεξαν ως θύματα αυτή την περίοδο. Δεν είναι δυνατόν να παίζονται τέτοια μικροπολιτικά παιγνίδια σε βάρος των εργαζομένων στους δήμους επειδή δεν τους βγαίνουν οι αριθμοί που έχουν υποσχεθεί στην τρόικα» τόνισε Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Υ.Γ. Μας προκάλεσε απορία που ο Δήμος στην ενημέρωση που έκανε δεν ανέφερε τίποτα για την πρόταση που κατέθεσε πριν από την έναρξη της συνεδρίασης η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Να θεωρήσουμε ότι έγινε από αβλεψία;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet