Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τη Λυδία Καραθανάση
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τη Λυδία Καραθανάση

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται η Λυδία Καραθανάση, η οποία θα είναι υποψήφια για το Κοινοτικό Συμβούλιο Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τη Λυδία Καραθανάση στη ομάδα μας, μια νέα και δραστήρια πολίτη της Πεύκης. Με τον ενθουσιασμό της και τις ιδέες της μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο σύγχρονο Δήμο, με τη νέα γενιά στο προσκήνιο».

Ποια είναι η Λυδία Καραθανάση

Η Λυδία Καραθανάση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πεύκη. Είναι απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Πεύκης και σήμερα είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θέλει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και αυτό την ώθησε στη δημιουργία προσωπικού ιστολογίου (yourdoseofnews.blogspot.com). Θεωρεί ότι οι νέοι έχουν υποχρέωση στον εαυτό τους να πάρουν το μέλλον τους και τα όνειρά τους στα χέρια τους.

Επέλεξε να είναι υποψήφια με την Πόλη της Ζωής μας,  διότι την ενέπνευσαν η μέχρι τώρα δράση του Τάσου Μαυρίδη και η ομάδα του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet