Τι ειπώθηκε στην έκτακτη συνάντηση των στελεχών της παράταξης Λυκόβρυση-Πεύκη 2020
Πολιτική

Τι ειπώθηκε στην έκτακτη συνάντηση των στελεχών της παράταξης Λυκόβρυση-Πεύκη 2020

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25η Οκτωβρίου έκτακτη συνάντηση των στελεχών του συνδυασμού Λυκόβρυση-Πεύκη 2020, υπό την προεδρία του αρχηγού του συνδυασμού και αντιδημάρχου, Παναγιώτη Ιωάννου, με σκοπό την ανάλυση των πρόσφατων γεγονότων και στα δημοτικά πράγματα και τη στάση του συνδυασμού σε σχέση με τις εξελίξεις αυτές (αποχώρηση μέλους με σκοπό την προσχώρηση σε άλλη ομάδα κ.λπ.)., όπως ενημερώνει η με σχετική ανακοίνωση το Δ.Σ. της παράταξης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον συνδυασμό Λυκόβρυση-Πεύκη 2020, το πνεύμα που επικράτησε ήταν ιδιαίτερα δυναμικό και ενωτικό, εκφράζοντας «αφ’ ενός μεν την επιδοκιμασία και την απόλυτη στήριξη των στελεχών της παράταξης προς τον πρόεδρο του συνδυασμού και τις δράσεις που ανέπτυξε κατά τον πρώτο χρόνο της αντιδημαρχίας του και αφ’ ετέρου εξουσιοδοτώντας τον για τις επόμενες κινήσεις του σε σχέση με τις δημοτικές εξελίξεις».

Τέλος, στη σχετική ανακοίνωση τα μέλη της παράταξης αναφέρουν ότι συνεχίζουν την ενεργή παρουσία τους στα κοινά, μέσα από διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet