Τον Άρη Κυριακίδη στηρίζει ο Μανόλης Πάγκαλος
Πολιτική

Τον Άρη Κυριακίδη στηρίζει ο Μανόλης Πάγκαλος

Τη Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης στηρίζει ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Ανατροπής, δημοτικός σύμβουλος Μανόλης Πάγκαλος.

Στη δήλωση στήριξης προς τον υποψήφιο δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Άρη Κυριακίδη, ο κ. Πάγκαλος επισημαίνει:

Από τις αρχές Νοεμβρίου 2018, η Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης και ο υπογράφων ως επικεφαλής της είχαμε ενημερώσει την τοπική κοινωνία ότι ΔΕΝ θα μετείχαμε στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ακούγοντας τον λόγο των υποψηφίων δημάρχων Λυκόβρυσης-Πεύκης και διαβάζοντας τα προγράμματα των συνδυασμών τους, διαφαίνεται η βαθύτατη κοινωνικο-πολιτική διαφορά που υπάρχει μεταξύ αφενός πέντε υποψηφίων (Μαυρίδης, Θεοδωρακόπουλος, Ψυχάλης, Κατσαρός, Ιωάννου) και αφετέρου της Λαϊκής Συσπείρωσης (Κυριακίδης).

Οι πρώτοι αποδεχόμενοι κατά το μάλλον ή ήττον τις υφιστάμενες καταστροφικές για την κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση συνθήκες –λόγω του νομοθετικού πλέγματος που τα τελευταία δέκα χρόνια ψήφισαν και εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις– προσπαθούν να πείσουν τους δημότες για το «δικό τους καλύτερο» πρόγραμμα, διαμορφώνοντας παράλληλα μια ειδυλλιακή εικόνα για το μέλλον του Δήμου μας.

Στην απέναντι όχθη, η Λαϊκή Συσπείρωση αναδεικνύει τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντούν οι δήμοι για να στηρίξουν προγράμματα προς όφελος του δημότη, με δεδομένη τη μείωση του προσωπικού, τη μείωση των επιχορηγήσεων, την εκχώρηση ολοένα και περισσότερων αρμοδιοτήτων στον ιδιωτικό τομέα με αντίστοιχη κάλυψη του κόστους από τους δημότες κ.ά.

Συνεπώς, στηρίζω την υπερψήφιση της Λαϊκής Συσπείρωσης και του υποψήφιου δημάρχου Άρη Κυριακίδη, γιατί αφενός είναι εγγύηση για την αγωνιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και της ευρύτερης, αφετέρου τα βασικά σημεία του προγράμματός της καλύπτουν το πρόγραμμα, που με συνέπεια επί πέντε χρόνια ως επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης-Πεύκης υποστήριξα στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet