Τρεις νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Τρεις νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με απόφαση του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσου Μαυρίδη ορίστηκαν τρεις νέοι αντιδήμαρχοι καθώς και τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν κατά τη διάρκεια της θητείας από 1η Σεπτεμβρίου 2015 έως 28 Φεβρουαρίου 2017.

Συγκεκριμένα:

Ο Αναστάσιος Μαυρίδης του Νικολάου ορίστηκε αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

Η Άννα Ασπραδάκη ορίστηκε αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού.

Η Ευαγγελία Βαλσαμά ορίστηκε αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης.

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος – Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας παραμένει ο Ευάγγελος Παπανικολάου και αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης και Καθαριότητας παραμένει ο Χρήστος Σκαμάκης.

Ο κ. Μαυρίδης, σε ανακοίνωσή του «εύχεται, από καρδιάς, σε όλους καλή δύναμη στην ανάληψη των νέων αρμοδιοτήτων τους, ενώ ευχαριστεί θερμά τους προηγούμενους αντιδημάρχους για την αγαστή συνεργασία τους, οι οποίοι, ειδικά στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε, εργάστηκαν με σθένος και διαφάνεια και έφεραν εις πέρας τα θέματα της δημοτικής Αρχής, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει αποτελεσματικά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Για την νέα σύνθεση της δημοτικής Αρχής, ο κ. Μαυρίδης δήλωσε ότι «όλοι ανεξαιρέτως οι αντιδήμαρχοι είναι εργατικοί, με αγάπη για την πόλη μας και θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν επάξια στις υποχρεώσεις τους».

Δείτε τη σχετική απόφαση και τις αρμοδιότητες όλων των αντιδημάρχων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet