Τ. Μαυρίδης: «Δεν θα ακολουθήσουμε τον επικοινωνιακό κατήφορο κάποιων»
Πολιτική

Τ. Μαυρίδης: «Δεν θα ακολουθήσουμε τον επικοινωνιακό κατήφορο κάποιων»

Για «επικοινωνιακό κατήφορο» κάνει λόγο  ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης αναφορικά με ανακοινώσεις που σχολιάζουν δυσμενώς το έργο της διοίκησης. Τον δρόμο αυτό δεν προτίθεται να ακολουθήσει ο δήμαρχος όπως αναφέρει στην ακόλουθη δήλωσή του.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από την πρώτη στιγμή τόνισε ότι θα λειτουργήσει μέσα σε ένα ήπιο και πολιτισμένο πολιτικό περιβάλλον.

Οι συμπολίτες μας με την πρόσφατη λαϊκή εντολή τους έστειλαν το μήνυμα προς κάθε πλευρά ότι δεν παρέχουν πλέον χώρο και χρόνο για μικροπολιτικά και μικροπαραταξιακά παιχνίδια σε βάρος τους.

Δυστυχώς αυτό το μήνυμα κάποιοι δεν το έλαβαν ή αν το έλαβαν δεν το κατανόησαν.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί ότι η προεκλογική περίοδος έχει λήξει, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι συμπολίτες μας ασκώντας το ύψιστο δημοκρατικό τους δικαίωμα επέλεξαν με την ψήφο τους όχι μόνο τους ανθρώπους που θέλουν να διοικήσουν τον Δήμο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να διοικηθεί αυτός ο Δήμος την επόμενη πενταετία.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται πολλά και γράφονται ακόμα περισσότερα. Η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να ακολουθήσει σε αυτόν τον επικοινωνιακό κατήφορο. Όσοι επιλέξουν να πορευθούν αυτόν τον δρόμο δεν πρέπει να ξεχνούν ότι ο τόπος μας είναι μικρός, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και κυρίως όλοι μας γνωρίζουν.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προκειμένου να επιλυθούν τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα του Δήμου και συγχρόνως να στεκόμαστε δίπλα και να στηρίζουμε τον δοκιμαζόμενο από τη συνεχιζόμενη κρίση συμπολίτη μας, χωρίς επικοινωνιακά θορυβώδη και ανούσια τεχνάσματα.

Ο καθένας με τον ρόλο του και τη συνέπειά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet