Υπηρεσιακή απάντηση Π. Μπόλλα για την… περίεργη διαδρομή φορτηγού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Υπηρεσιακή απάντηση Π. Μπόλλα για την… περίεργη διαδρομή φορτηγού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δεν πρόκειται για υλικά, αλλά για απορρίμματα ξυλοθραυσμάτων, που προήλθαν από παλέτες μεταφοράς εμπορευμάτων, τα οποία εναποτέθηκαν σε ιδιωτικό οικοπεδικό χώρο πού βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελ Αλαμέιν & Πελοποννήσου, στη Λυκόβρυση αναφέρει ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης και Καθαριότητας – Πρασίνου, Παναγιώτης Μπόλλας, απαντώντας στη σχετική καταγγελία της παράταξης Συμμαχία Πολιτών.

Όπως προσθέτει ο ίδιος, επειδή θεώρησε τη λήψη της πρωτοβουλίας αυτής «εντελώς εκτός κανόνων της Υπηρεσίας», έδωσε εντολή ώστε να απομακρυνθούν άμεσα τα συγκεκριμένα απορρίμματα από τον χώρο και να οδηγηθούν προς λειοτεμαχισμό στον ΧΥΤΑ, πράγμα το οποίο -όπως λέει-  έγινε ήδη από χθες (4/8).

Προσθέτει δε ότι για την εν λόγω μεταφορά και εναπόθεση δεν είχε δοθεί κάποια εντολή προφορική ή άλλη από τούς υπηρεσιακούς προϊστάμενους ή από άλλον αρμόδιο αιρετό, ενώ «θα ακολουθηθεί κάθε υπηρεσιακή διαδικασία την οποία η κείμενη νομοθεσία ορίζει, προκειμένου να ασκηθεί, επί του συγκεκριμένου συμβάντος, ο έλεγχος».

Πάντως, ο αντιδήμαρχος δεν κάνει καμιά αναφορά στην επιμονή της παράταξης του κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλου για αποστολή των υλικών σε σπίτι «υψηλόβαθμου αξιωματούχου» του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet