Υποψήφια με τον Ηλία Κατσαρό η Ευανθία Βατσακλή-Παπαδημούλη
Πολιτική

Υποψήφια με τον Ηλία Κατσαρό η Ευανθία Βατσακλή-Παπαδημούλη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου η νυν δημοτική σύμβουλος Ευανθία Βατσακλή-Παπαδημούλη.

Η κ. Βατσακλή-Παπαδημούλη, η οποία θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί και τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κατσαρό, ενημερώνει για την υποψηφιότητά της με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνδημότες/συνδημότισσες, επ ευκαιρία των επικείμενων δημοτικών εκλογών, αισθάνομαι την ανάγκη:

  • Να σας ευχαριστήσω για την επί σειρά ετών στήριξη στο πρόσωπό μου.
  • Να σας ενημερώσω ότι σε αυτές τις εκλογές στηρίζω τον υποψήφιο  δήμαρχο Ηλία Κατσαρό και είμαι υποψήφια με τους Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί.

Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι, ως δημοτική σύμβουλος, το ενδιαφέρον μου ήταν στραμμένο στο κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας.

Στη Λυκόβρυση εκφράστηκε:

  • Με τη δημιουργία του Γραφείου Εύρεσης Εργασίας, μέσω του οποίου βρήκαν δουλειά αρκετοί άνεργοι συμπολίτες μας.
  • Με την υποστήριξη και διεύρυνση του Δημοτικού μας Πολυιατρείου, με στόχο την πρόληψη στον τομέα της Υγείας.
  • Με τη φροντίδα για τα σχολεία και την καθ’ οιονδήποτε τρόπο συνδρομή του Δήμου στην υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου των διδασκόντων.
  • Με το ΚΑΠΗ το οποίο υπηρέτησα ως πρόεδρος επί έξι χρόνια, με αγάπη και φροντίδα. Είμαι βέβαιη ότι όλοι θυμούνται τους διαγωνισμούς Μαγειρικής, τα τουρνουά τάβλι τις ενημερωτικές – ιατρικές συζητήσεις, τα γλέντια, τους χορούς, αλλά και τις όμορφες εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδας.

Στον Ενιαίο μας Δήμο, ως αντιδήμαρχος, αλλά και ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου γι’ αυτό που αγαπώ και υπηρέτησα σε όλη μου τη ζωή, τα παιδιά μας!

Ως αντιδήμαρχος Πρασίνου πέρα από τη φροντίδα – συντήρηση έγινε αναδάσωση στο δάσος Κάσδαγλη, με τη συμμετοχή μαθητών από σχολεία της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, καθώς και πλήθους εθελοντών.

Μετά την αποχώρηση του επιτυχημένου δημάρχου Δημήτρη Φωκιανού, βρίσκομαι στη μειοψηφία. Σεβόμενη τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους, ασκώ τα καθήκοντά μου με κριτήριο το συμφέρον του Δήμου και το κοινό καλό, πάντα με επιχειρήματα και προτάσεις.                 

Η παράταξή μας Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί στελεχώνεται από συνδημότες και συνδημότισσες με διαφορετική πολιτική διαδρομή, ηλικία, επάγγελμα, προέλευση, αλλά με κοινό Όραμα, Πρόγραμμα και Αγάπη για την πόλη μας!

Εκλέξαμε επικεφαλής τον Ηλία Κατσαρό, έναν νέο άνθρωπο, γέννημα – θρέμμα της Πεύκης, που μαζί με τη Λυκοβρυσιώτισσα σύζυγό του Άννα, ζουν και εργάζονται στην Πεύκη.

Είναι αυτοδημιούργητος, απλός, δοτικός, έντιμος, με ήθος και αποφασιστικότητα. Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στην παράταξή μας επειδή πρέπει να ανακτήσουμε τα όμορφα που χάσαμε, να προχωρήσουμε πατώντας γερά στο σήμερα, σχεδιάζοντας το μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet