Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση Πεύκη 2020 ο Β. Δολιώτης
Πολιτική

Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση Πεύκη 2020 ο Β. Δολιώτης

Με τον συνδυασμό Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο κ. Βασίλης Δολιώτης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου επισημαίνει:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα στον συνδυασμό μας, Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, έναν εκλεκτό συμπολίτη μας, τον Βασίλη Δολιώτη, επιχειρηματία στον χώρο του Μάρκετινγκ, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ο Βασίλης, Πευκιώτης τα τελευταία 30 χρόνια, με σπουδές στο Μάρκετινγκ (Wigan University Centre) και με εμπειρία στη διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 επιθυμώντας να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Αθλητισμού και των σχετικών υποδομών της πόλης μας και των πολιτιστικών δρώμενων.

Καλώς ήρθες Βασίλη και καλή επιτυχία! Ο συνδυασμός μας είναι υπερήφανος για τη συνεργασία μαζί σου και περιμένουμε την ενεργή βοήθειά σου για το καλό του Δήμου μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet