Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο καθηγητής Θανάσης Καρκάνης
Πολιτική

Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο καθηγητής Θανάσης Καρκάνης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης με τον συνδυασμό Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 κατεβαίνει ο καθηγητής Θανάσης Καρκάνης.

Για τη νέα αυτή υποψηφιότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου επισημαίνει:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα στον συνδυασμό μας Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, έναν εκλεκτό συμπολίτη μας, πτυχιούχο του Οικονομικού Τμήματος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς, πτυχιούχο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχο της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τον δρα Θανάση Καρκάνη, κάτοικο Πεύκης, πατέρα τεσσάρων τέκνων (δύο αγοριών και δύο κοριτσιών), σαν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ο Θανάσης Καρκάνης έχει επίσης Μάστερ στη Διοίκηση Νοσοκομείων από το Πανεπιστήμιο του Σέργουντ της Αγγλίας, Διδακτορικό σε Τραπεζοασφαλιστικά και Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Μάρλμπορο των ΗΠΑ, όπου διετέλεσε και καθηγητής και Διδακτορικό σε Ασφαλιστική και Οικονομική Συμβουλευτική, όπου και επίσης διετέλεσε και καθηγητής.

Διετέλεσε διευθυντής Καταστημάτων της Εθνικής Τραπέζης, γενικός διευθυντής του Ευγενιδείου Ιδρύματος, διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης και σύμβουλος Διοίκησης των ασφαλιστικών εταιριών Metrolife, Φοίνικας, Εθνική Ασφαλιστική κλπ.

Ο εκλεκτός αυτός συμπολίτης μας, συγγραφέας έργων και με συμμετοχή σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων, έχει τιμηθεί από την Εκκλησία της Ελλάδος, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τους Έφεδρους Αξιωματικούς, τους Προσκόπους κλπ.

Πέραν των επαγγελματικών του αναζητήσεων, ο Θανάσης ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για πολιτιστικά θέματα και τέχνες, ασχολούμενος και ο ίδιος με τη ζωγραφική και την ποίηση.

Καλώς ήρθες Θανάση και Καλή Επιτυχία! Ο συνδυασμός μας είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για τη συνεργασία μαζί σου και περιμένουμε την ενεργή βοήθειά σου για το καλό του Δήμου μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet