Υποψήφιος με τον Τάσο Μαυρίδη ο Γιώργος Καράβας
Πολιτική

Υποψήφιος με τον Τάσο Μαυρίδη ο Γιώργος Καράβας

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην ομάδα μας, έναν δραστήριο πολίτη της Πεύκης. Με την εμπειρία του στον χώρο του αθλητισμού και τη διεθνή εμπειρία που έχει, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για τον αθλητισμό, τα νέα ζευγάρια της πόλης και για έναν ακόμη πιο σύγχρονο και καινοτόμο Δήμο».

Ο Γιώργος Καράβας τα τελευταία 15 χρόνια έχει εργαστεί ως διεθνές μοντέλο με κορυφαίους οίκους μόδας του εξωτερικού. Συνεργάζεται επίσης από το 2011 ως και σήμερα με κάποια από τα μεγαλύτερα Health Clubs της Αθήνας, ως personal trainer και studio instructor. Παντρεμένος από τον  Νοέμβριο του 2012 με τη Ραφαέλα Ψαρρού-Μαυράκη, ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής άκρων και απόφοιτη Συντήρησης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων και Έργων Τέχνης. Είναι πατέρας δύο παιδιών, του Άγη-Φίλιππου και της Καλλιόπης. Ζει στην Πεύκη τα τελευταία 30 χρόνια και είναι ενεργό μέλος με συνεχή παρουσία 15 ετών στον Αθλητικό Όμιλο της πόλης, στο τμήμα του ποδοσφαίρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet