Υποψήφιος πρόεδρος για τη ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης-Πεύκης της Ν.Δ. ο Βασίλης Γρυλλής
Πολιτική

Υποψήφιος πρόεδρος για τη ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης-Πεύκης της Ν.Δ. ο Βασίλης Γρυλλής

Ο Βασίλης Γρυλλής, κοινοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης, γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης-Πεύκης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γρυλλής αναφέρει σχετικά:

«Ενόψει των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών του κόμματός μας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, δημοσιοποιώ την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης – Πεύκης. Είμαι παρών και τώρα όπως υπήρξα πάντα κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης διαδρομής μου στη μεγάλη μας παράταξη από το 1975 έως και σήμερα. Πλαισιώνομαι από ομάδα ικανών επιστημόνων και δηλώνω ότι θα αγωνιστώ για την πρωταγωνιστική παρουσία της ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης-Πεύκης σε κάθε επίπεδο, με σκοπό την ενότητα και την ανάδειξη της μεγάλης μας παράταξης. Πάνω από όλα όμως θα είμαι απλώς ως Βασίλης, παρών και δίπλα στον/ στην Νεοδημοκράτη – Νεοδημοκράτισσα του Δήμου μας από τη θέση του προέδρου ΔΗΜΤΟ, που πάντα θα ξέρει κάθε φορά ακριβώς που θα με βρει, δίνοντας ζωντάνια ξανά στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.

»Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τα θετικά μηνύματα που λαμβάνω από όλους σας αυτές τις τελευταίες ημέρες. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ σε αυτά».

Επίσης, κάνοντας μία αναδρομή στην μέχρι σήμερα συνεισφορά του στην οργάνωση, ο κ. Γρυλλής τονίζει:

«Νεοδημοκράτες νεοδημοκράτισσες, φίλες και φίλοι,

»Γνωρίζετε ότι η προσήλωσή μου στις αρχές και στα ιδεώδη της μεγάλης μας παράταξης έχει κριθεί από τη μακρόχρονη πορεία μου, όπου από το 1975, που υπήρξα ιδρυτικό μέλος, έως και σήμερα, συνεχίζω να προσφέρω και να αγωνίζομαι με ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα και σταθερότητα. Όσο υπήρξα πρόεδρος έχω πραγματοποιήσει δωρεές τροφίμων στις ενορίες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, ενώ στάθηκα δίπλα στους σεισμόπληκτους της Καλαμάτας με τρόφιμα, ρουχισμό και κλινοσκεπάσματα. Υπήρξα πάντοτε τυπικός στις υποχρεώσεις μου με την καθημερινή και πολύωρη παρουσία μου στα γραφεία, χωρίς να κρύβομαι πίσω από ανύπαρκτα τοπικά γραφεία που εμφανίζονται 20 πριν τις εκλογές ζητώντας την ψήφο σας. Είμαι παρών και ζητώ την ψήφο σας για μια ενεργή και ζωντανή τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, με ικανά, νέα στελέχη που με πλαισιώνουν, ώστε να προσφέρουμε και να εργαστούμε σκληρά. Υπόσχομαι να εργαστώ με πλήρη ανιδιοτέλεια και υπευθυνότητα όπως πάντα έκανα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet