Υποψήφιος πρόεδρος για τη ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης-Πεύκης της Ν.Δ. ο Βασίλης Γρυλλής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Υποψήφιος πρόεδρος για τη ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης-Πεύκης της Ν.Δ. ο Βασίλης Γρυλλής

Ο Βασίλης Γρυλλής, κοινοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης, γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης-Πεύκης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γρυλλής αναφέρει σχετικά:

«Ενόψει των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών του κόμματός μας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, δημοσιοποιώ την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Λυκοβρυσης – Πευκης. Είμαι παρών και τώρα όπως υπήρξα πάντα κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης διαδρομής μου στη μεγάλη μας παράταξη από το 1975 έως και σήμερα. Πλαισιώνομαι από ομάδα ικανών επιστημόνων και δηλώνω ότι θα αγωνιστώ για την πρωταγωνιστική παρουσία της ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης-Πεύκης σε κάθε επίπεδο, με σκοπό την ενότητα και την ανάδειξη της μεγάλης μας παράταξης. Πάνω από όλα όμως θα είμαι απλά ως Βασίλης, παρών και δίπλα στον/ στην Νεοδημοκράτη – Νεοδημοκράτισα του Δήμου μας από τη θέση του προέδρου ΔΗΜΤΟ, που πάντα θα ξέρει κάθε φορά ακριβώς που θα με βρει, δίνοντας ζωντάνια ξανά στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.

»Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τα θετικά μηνύματα που λαμβάνω από όλους σας αυτές τις τελευταίες ημέρες. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ σε αυτά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet