Χ. Καρανάσος: Κατάχρηση εξουσίας και φίμωση της Δημοκρατίας από τη διοίκηση Μαυρίδη
Πολιτική

Χ. Καρανάσος: Κατάχρηση εξουσίας και φίμωση της Δημοκρατίας από τη διοίκηση Μαυρίδη

Η δημοτική αρχή επιχειρεί ανεπιτυχώς να φιμώσει τη δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+, καθώς της στερεί το δικαίωμα να κάνει χρήση των αιθουσών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, καταγγέλλει το μέλος της παράταξης και τακτικό μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου ΚΟΙΠΑΠ Χαράλαμπος Καρανάσος.

Όπως αναφέρει, η παράταξη Δήμος Μπροστά+ ζήτησε τη δημοτική βιβλιοθήκη για να πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα «Αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου» στις 12/02 και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ απάντησε, «παρανόμως», όπως χαρακτηριστικά τονίζει, ότι δεν παραχωρεί την αίθουσα χωρίς να ληφθεί απόφαση από το Δ.Σ. «Η συγκεκριμένη απόφαση είναι αβάσιμη, ατεκμηρίωτη και πολιτικά αίολη» σημειώνει ο κ. Καρανάσος, προσθέτοντας ότι την προηγούμενη εβδομάδα η παράταξη επανήλθε με νέο αίτημα για την παραχώρηση της αίθουσας του ΚΑΠΗ της Λυκόβρυσης στις 24/02 για τη διενέργεια αντίστοιχης ημερίδας, με επανάληψη της άρνησης παραχώρησης του χώρου.

Την ίδια ώρα, λέει το ίδιο στέλεχος, η παράταξη της δημοτικής αρχής πραγματοποιεί συνεχώς συναντήσεις, όπως αύριο Τρίτη 20/1,  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ έχει αρνηθεί τη χρήση της αίθουσας που η ίδια χρησιμοποιεί σε όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Και η ανακοίνωση του κ. Καρανάσου καταλήγει:

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

»Καλούμε την δημοτική αρχή να σεβαστεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να κατανοήσει ότι ο Δήμος δεν είναι το μαγαζάκι της, ούτε της ανήκει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet