Γ. Θεοδωρακόπουλος: Η αρχή του τέλους για τον «υπό κηδεμονία δήμαρχο»!
Πολιτική

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Η αρχή του τέλους για τον «υπό κηδεμονία δήμαρχο»!

«Σηκώνει το γάντι», που του πέταξε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης και απαντά στο τελευταίο δελτίο Τύπου της δημοτικής Αρχής (Τάσος Μαυρίδης: Το Κλειστό Πεύκης ήταν δημοπρατημένο!).

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, μεταξύ άλλων, αποκαλεί τον κ. Τ. Μαυρίδη ως «υπό κηδεμονία δήμαρχο», που κατευθύνεται από τον «δημαρχεύοντα τέως δήμαρχο Δημήτρη Φωκιανό», χαρακτηρίζει «ψευδές» ότι το έργο του κλειστού γυμναστηρίου της Πεύκης είχε δημοπρατηθεί, τονίζει ότι το σχετικό έγγραφο του ΟΣΚ «είναι η αρχή του τέλους για τον δήμαρχο» και προειδοποιεί ότι οι δημότες θα μάθουν πλέον για το «πλιάτσικο που έχει γίνει εις βάρος της δημόσιας περιουσίας».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Γ. Θεδωρακόπουλου:

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΙΒΕΛΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Το ντοκουμέντο του ΟΣΚ είναι η αρχή του τέλους για τον «υπό κηδεμονία δήμαρχο» Αν. Μαυρίδη
ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ… ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΑ  Δ. ΦΩΚΙΑΝΟ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ

Έγγραφο γα το Κλειστό του Ηλιακού ΧωριούΣε κατάσταση πανικού βρίσκονται ο τέως και ο νυν δήμαρχος Δ. Φωκιανός και Αν. Μαυρίδης μετά την αποκάλυψη του εγγράφου ντοκουμέντου που έστειλε ο ΟΣΚ στον Δήμο μας (αρ. πρ. 279/13-1-2011), με το οποίο ζητούσε ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για την κατασκευή ή όχι του κλειστού γυμναστηρίου.

  1. Αλήθεια τι απάντησαν στον ΟΣΚ στο ΡΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που έθεσε για την τύχη του έργου;
  2. Με ποια απόφαση το ΑΚΥΡΩΣΑΝ; Και ποιον διευκόλυναν άραγε;
  3. Γιατί απέκρυψαν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ από το Δημοτικό Συμβούλιο το κρίσιμο έγγραφο του ΟΣΚ;

Έως τώρα έλεγαν «μα φταίει ο Θεοδωρακόπουλος». Τώρα όμως έπεσαν στον λάκκο που οι ίδιοι είχαν σκάψει για τον πρώην δήμαρχο Πεύκης. Και δεν μπορούν να βγούνε από τον λάκκο γιατί τους έχει πλακώσει η δική τους λάσπη που με τόνους έριχναν χωρίς αιδώ έξι χρόνια.

Το ντοκουμέντο του ΟΣΚ είναι η αρχή του τέλους τους. Γι΄ αυτό επανήλθαν με ύβρεις και χυδαιότητες, γυμνοί από επιχειρήματα και χωρίς πολιτική ηθική. Ακολουθώντας πιστά το δόγμα του Γκέμπελς. Ακόμα και το ευαίσθητο θέμα των συνανθρώπων μας ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ χρησιμοποίησαν στο επίσημο δελτίο Τύπου του… Δήμου μας, προφανώς για δείξουν τον εσωτερικό τους κόσμο. Δεν έχουν πλέον κανένα ηθικό φραγμό.

Δύο χαρακτηριστικά ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ από το δελτίο Τύπου του… Δήμου μας:

  1. Ενώ με το έγγραφό του ο ΟΣΚ ερωτά (στις 13 Ιανουαρίου 2011) τον δήμαρχο (ήταν ήδη ο Δ. Φωκιανός) επί λέξει «να μας απαντήσετε άμεσα για την αναγκαιότητα ή μη του έργου», οι γκεμπελίσκοι γράφουν ότι δήθεν αναφέρει  «για ποιον λόγο δεν έγινε τελικά το έργο». Απέραντη αθλιότητα…
  2. Ώστε ήταν δημοπρατημένο το έργο ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ο Θεοδωρακόπουλος; Για πέστε μας και την ημερομηνία της δημοπράτησης για να γελάσουμε όλοι μαζί… Ντροπή, να μπαίνει σε αυτά και η σφραγίδα του Δήμου.   

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι η περίοδος χάριτος για τον «ανύπαρκτο δήμαρχο» κράτησε πάρα πολύ. Τώρα όμως τελείωσε. Οι πολίτες θα πληροφορηθούν όλα όσα έγιναν (και γίνονται) σε βάρος της πόλης. Και θα μάθουν καλά γιατί επί 15 ΧΡΟΝΙΑ δεν κουνιόταν φύλλο για το μισοτελειωμένο κλειστό της Λυκόβρυσης. Και για το πλιάτσικο που έγινε σε βάρος της δημόσιας περιουσίας. Και για το πώς ο τέως δήμαρχος Δ. Φωκιανός έφθασε στο μεγαλύτερο «έγκλημα» σε βάρος της νεολαίας. Σκεφτείτε ότι προγραμμάτιζε ακόμα και να το πουλήσει, τρομάρα του…

Θα μάθουν και πώς το έργο στο Οικοδομικό Τετράγωνο 9 της Λυκόβρυσης ενώ ξεκίνησε με μελέτη ύψους 4.521.000 ευρώ, «εκτινάχτηκε» -πάντα επί δημαρχίας Φωκιανού- στα 14.235.000 ευρώ. Χρήματα που προέρχονται από εθνικούς και δημοτικούς πόρους και όχι από ΕΣΠΑ, όπως διαδίδουν τα «παπαγαλάκια», ενώ το χαράτσι που επέβαλε στους κατοίκους το 2004 πληρώνεται ακόμα.

Θα μάθουν για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας.

Και πάντα με συνέπεια και αρχές. Και όχι με κραυγές και ύβρεις. 

Όχι, δεν θα τους ακολουθήσω ούτε στο ύφος, ούτε στο ήθος. Δεν μου το επιτρέπει η οικογενειακή μου αγωγή. Η υποτιμητική αναφορά του «υπό κηδεμονία δημάρχου» στα προσωπικά μου και στο επάγγελμά μου, αυτό του αθλητικού συντάκτη, δεν με απασχολεί. Προφανώς ο ίδιος έχει κάποιο πρόβλημα.

Γιατί, αν και είμαι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είχα την τύχη να ασχοληθώ με το αθλητικό ρεπορτάζ και να εκλεγώ επί 14 χρόνια πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και για οκτώ χρόνια αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικού Τύπου (AIPS). Είχα ακόμα τη χαρά να γράψω δέκα βιβλία αθλητικού περιεχομένου στα ελληνικά και αγγλικά και να καλύψω δημοσιογραφικά τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα. Για την παρουσίαση της «Αθλητικής Κυριακής» τιμήθηκα με το πρώτο τηλεοπτικό βραβείο δυο φορές, ενώ για αρκετά χρόνια ήμουν υπεύθυνος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητισμού για τον τομέα των MEDIA στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα που διοργάνωνε στο εξωτερικό, συνεργασία που διέκοψα λόγω της ανάμειξής μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δεν θα ακολουθήσω λοιπόν τις αθλιότητες του «υπό κηδεμονία δημάρχου», ούτε τις γραφικότητες τους δημαρχεύοντος, που δίνει τις κατευθύνσεις του κάθε πρωί στο γνωστό καφέ της Άνω Πεύκης. Από εκεί διοικείται, εδώ και δυο χρόνια, ΔΥΣΤΥΧΩΣ η πόλη μας.

Εμείς μιλάμε με ντοκουμέντα κι αυτοί μόνο με ύβρεις και με ψέματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet