Μ. Πάγκαλος: Το ζήσαμε κι αυτό… με την κα Εύη Βατσακλή-Παπαδημούλη
Πολιτική

Μ. Πάγκαλος: Το ζήσαμε κι αυτό… με την κα Εύη Βατσακλή-Παπαδημούλη

Ο επικεφαλής Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης Πεύκης απαντά με σκληρό τρόπο σε πρόσφατη ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Εύης Βατσακλή-Παπαδημούλη σχετικά με τη συνέχιση πληρωμής του ειδικού τέλους για το Ο.Τ.9 από τους πολίτες της Λυκόβρυσης (σ.σ.: δυστυχώς, την ανακοίνωση αυτή δεν θα τη βρείτε στο «Ε», αφού η εν λόγω δημοτική σύμβουλος επέλεξε να διανείμει κατ΄ επιλογήν… Παρ΄ όλα αυτά, εμείς θα τη φιλοξενήσουμε από τη στιγμή που η ίδια επιλέξει να αντιμετωπίσει ισότιμα τα ΜΜΕ).

Ο κ. Μανόλης Πάγκαλος μιλά για «λυπηρή στάση» της συμβούλου, ενώ κάνει λόγο για «ανεκδιήγητη λασπολογία» κάποιων, που θα έπρεπε να σιωπούν…

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μ. Πάγκαλου:

Το ζήσαμε και αυτό…

Η κυρία Εύη Βατσακλή – Παπαδημούλη, που μόνη αυτή από όλα τα μέλη της μειοψηφίας του Δήμου μας στήριξε με την ψήφο της τη συνέχιση της πληρωμής ειδικού τέλους από τους πολίτες της Λυκόβρυσης, με μακροσκελέστατη ανακοίνωσή της προσπαθεί να κρυφτεί, πίσω από… αλήθειες και ψέματα!

Αφού φαντάζεται ανίερες συμμαχίες -όχι φυσικά τις δικές της που είναι ιερές- φθάνει υπόγεια και δόλια στην εξομοίωση των δημοτικών τελών των δημοτικών κοινοτήτων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης… Έτσι ξαφνικά, από το… πουθενά!

Η αγαπητή κατά τα άλλα συμπολίτισσά μας, αφού αποφάσισε να ταυτίσει τον εαυτό της με όσα λέει και πράττει ο ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα αν η ίδια έλεγε διαφορετικά πράγματα στους πολίτες, περνάει με την ψήφο της την εξομοίωση των δημοτικών τελών «από το παράθυρο»!

Πράγματι, η «αριστερή» δημοτική σύμβουλος ψήφισε στις 23/6/2016 ειδικό τέλος 0,40 € ανά τ.μ. για τους πολίτες της Λυκόβρυσης… που αν προστεθεί στο ήδη υπάρχον του 1,27 € ανά τ.μ. φθάνει στο 1,70 € ανά τ.μ,, δηλαδή… σε ό,τι πραγματικά με δόλο επιρρίπτει ως δήθεν δική μου πρόθεση…

Είναι λυπηρό, είτε το σκέφθηκε η ίδια είτε της το επέβαλε κάποιος γνωστός συνεργάτης της!

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η αντιπρόταση που υποβλήθηκε από εμένα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (σ.σ.: Μείωση 50% του ειδικού τέλους στη Λυκόβρυση στο… μιλητό) ήταν «η άμεση κατάργηση του ειδικού τέλους όταν αναλάβει η περιφέρεια την αποπληρωμή του έργου (άρα το έργο στο Ο.Τ.9 δεν έμπαινε σε κίνδυνο) και μετά από συνυπολογισμό τυχόν ποσών που μέχρι τότε θα έπρεπε να πληρώσει ο Δήμος» (συνεπώς ούτε εδώ το έργο θα έμπαινε σε κίνδυνο)!

Όλα τα άλλα περί σφετερισμού τίτλου παράταξης κ.λπ., τα αφήνω ασχολίαστα, γιατί η Ριζοσπαστική Ανατροπή δημοκρατικά με εξέλεξε και με καταστατικές και δημοκρατικές διαδικασίες με διατηρεί επικεφαλής της… Εκείνη που αποχώρησε, επανήλθε και ξανα-αποχώρησε (τέλειες κωλοτούμπες) δεν θα έπρεπε να μας θυμίζει τις αντιδημοκρατικές της ενέργειες!

Εν κατακλείδι, δεν φθάνει που οι πολίτες υποφέρουν με όσα οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών μας έχουν επιφυλάξει, δεν φθάνει που αποδεχόμαστε πανεύκολα τα ΟΧΙ του λαού να γίνονται ΝΑΙ από άθλιες κυβερνήσεις, δεν φθάνει που αγωνιζόμαστε να ξεφύγουμε από το κατάπτυστο πελατειακό κράτος… έχουμε και την ανεκδιήγητη λασπολογία, όσων στήριξαν αυτό το μοντέλο διοίκησης… Μήπως κάποιοι και κάποιες θα έπρεπε να σιωπούν;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet